Şimdi Ara

Mondeo 2.0 dizel ile Passat 1.6 FSI arasında kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam yeni kasa gelecekse mondeo'nun 55 milyarlık fiyatı üzerinden sıkı pazarlık yapabilirsin. Ancak vergi dezavantajı ise ciddi boyutlarda. yine de yıllık 10bin km üzerinde yol yapacaksan ve iyi bir pazarlık yaparsan mantık mondeo diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2189

bu arada 2005-2006-2007 passatlar geri çağrılmış servise nedenini bilen varmı acaba ciddi bişeymi?

tr de cagrilma yok...
    ben merakimdan servise telefon actim cagirma olayi tr de yok dendi bana...
    ama icinizde bi sikinti olarak kalacaksa da buraya yolunuz dustugunde cayimizi icerken bi bakariz dediler...
    fakat sonradan gelisen olaylar oldu mu bilmiyorum.
    antalya ya gittigimde ben baktiracam.
  • 3-5 milyar üstüne koyup bir volvo S40 1,6D al derim

passattaki işçilik vergi avantajı kaliteyi
    mondeodaki düşük tüketim ve torklu motorla birleştirdim. aynı fiyat kategorisinde aklıma volvo geldi.

hem daha asil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nipp

3-5 milyar üstüne koyup bir volvo S40 1,6D al derim

mondeodaki düşük tüketim ve torklu motorla birleştirdim. aynı fiyat kategorisinde aklıma volvo geldi.

hem daha asil.

s40 passat ve mondeo ile kiyaslanabilecek arac degildir dikkatinize...
    jetta yerine onerseydiniz eyvallah diyecektim ama sinif farkliligi var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

quote:

hem daha asil.

s40 passat ve mondeo ile kiyaslanabilecek arac degildir dikkatinize...
    jetta yerine onerseydiniz eyvallah diyecektim ama sinif farkliligi var...

doğru

her iki aracında olumsuz yönleri var.
    benim fikrim 3-5 cm in bu olumsuz yönlere feda edileceği

ayrıca sınıf farkı olmasına rağmen çok da sırıtmayan bir model

jetta ile S40 kıyaslanıyorsa vede hyundai elantra da bu sınafa dahil araç ise

bana göre S40 orta sınıfa çok daha yakın duruyor.
    kağıt üzerinde c sınıfı olabilir bana göre konumu neredeyse d sınıfı

• NASIL S40 PASSATLA VE MONDEO İLE TARTIŞILMAZ, SEN HİÇ BİNMEDİN GALİBA S 40 A HARİKA Bİ ARAÇ DERSEN Kİ SEGMENT FARKI WAR O ZAMAN VOLVO NEDEN DAHA PAHALI BU MANTIKLA SEN AUDİ A4 DEĞİLDE ESKİ KASA MONDEO YA BİNERSİN, AUDİ BMW MERCEDES VOLVO BUNLAR AYRICALIKLI ARABALAR HERKESTE YOK YANİ
  • volvonun iç mekanı çok dar ve bu iki araç kadar konforlu deyil passat ve mondeo ile kıyaslanamaz
  • passat s40 dan daha pahalı bir araç ve s40 içi dar iç donanımı kötü
    quote:

hem daha asil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serty23

NASIL S40 PASSATLA VE MONDEO İLE TARTIŞILMAZ, SEN HİÇ BİNMEDİN GALİBA S 40 A HARİKA Bİ ARAÇ DERSEN Kİ SEGMENT FARKI WAR O ZAMAN VOLVO NEDEN DAHA PAHALI BU MANTIKLA SEN AUDİ A4 DEĞİLDE ESKİ KASA MONDEO YA BİNERSİN, AUDİ BMW MERCEDES VOLVO BUNLAR AYRICALIKLI ARABALAR HERKESTE YOK YANİ

sagol arkadasim beni aydinlattigin icin.
    cok tesekkur ederim bilgileriniz sayesinde gece gece guldum...

meraklanma benim icin...
    volvo dediginiz araca da bindim...

• YAW ARKADAŞLAR NASI KIYASLANMAZ BEN BU ÜÇ ARABA İÇİNDE DİREK S 40 I SECERİM, NASI DONANIMI YOK VOLVA YAHU BU CANIN EMNİYETTE Bİ KERE TEK ZAAFI 2. ELİ YOK AMA ARABA OLARAK PASSATTAN DAHA İYİ ARABADIR,, HA DİYOSAN BENİM 8 KİŞİLİK AİLEM WAR O ZAMAN GİTCEN OPEL VECTRA ALCAN YAYLA GİBİ ARABA HEM DAHA UCUZ
  • quote:

YAW ARKADAŞLAR NASI KIYASLANMAZ BEN BU ÜÇ ARABA İÇİNDE DİREK S 40 I SECERİM, NASI DONANIMI YOK VOLVA YAHU BU CANIN EMNİYETTE Bİ KERE TEK ZAAFI 2. ELİ YOK AMA ARABA OLARAK PASSATTAN DAHA İYİ ARABADIR,, HA DİYOSAN BENİM 8 KİŞİLİK AİLEM WAR O ZAMAN GİTCEN OPEL VECTRA ALCAN YAYLA GİBİ ARABA HEM DAHA UCUZ

tesekkur ederim bir yeni bilgi daha ogrendim
    vectraya 8 kisinin bindigini bilmiyordum.
    vectra ne guzel arabaymis beee.

• SADECE BİRAZ MUBALAĞA YAPIYIM DEDİM , BU FORMDA BUNU ANLAYABİLECEK KAPASİTEDE İNSANLAR VARDIR DİYE DÜŞÜNDÜM, SENDEN ÖZÜR DİLERİM (_codelinker )
  • ben 2006 mondeo tdci kullaniyorum gayette mennunum yol tutus acisindan rakiplerinin üstünde ic genisligi gayet iyi tavsiye ederim

ama ben mondeo yu almadan önce passat tdi ya karar vermistim ama vw biraz pahalı oluyo genellikle

söle söyliyeyim
    ben mondeo ghia x tdci yi aldigim zaman 57000 ytl di
    passat higline ise 75000 ytl di

ama tabikide vw passatin donanimi daha fazla
  • S40 alt sınıf arabası, Passat ve Mondeo nun verdiklerini S40 ta bulamazsınız, Volvo olduğu için dışarıdan bakınca güzel gözükebilirsiniz, ancak oda çok göreceli.. Kardeşi olan Mazda3 bile daha cafcaflı bence.. Passat ve Mondeo dan daha iyi bir Volvo arıyorsanız S60 a bakacaksınız, ki o dahi Passat ve Mondeo dan öyle aman ama iyi değil, Eniştem birtane 2007 S60 aldı, tamam dıştan görünümü farklı Volvo sonuçta, motor 180bg vs , ama ön konsol o kadar süper değil, Passatında Mondeo nunda daha iyi bence; ayrıca bunlar üst sınıf arabası, içi biraz geniş olacak, Passattada Mondeoda da arka koltular çok daha geniş ve rahat, binince bir yayılıyorsunuz şöyle , Volvo da ise neredeyse benim eski kasa Focus kadar diz mesafesi var!.. Eski Focusun diz mesafesi ne kadar bilirsiniz..

• MONDEO nun yeni kasası belki bütceyi biraz zorlayabilir.
    ama şimdiki kasasını alırsan pişman olmayacagına eminim.Aklına gelen herşey mevcut.

MONDEO
  • quote:

SADECE BİRAZ MUBALAĞA YAPIYIM DEDİM , BU FORMDA BUNU ANLAYABİLECEK KAPASİTEDE İNSANLAR VARDIR DİYE DÜŞÜNDÜM, SENDEN ÖZÜR DİLERİM (_codelinker )

onemli degil ne demek ben senden ozur dilerim asil.
    o degerli esprilerini anlayamadim.
    kusura bakma
  • ya ben bu tartışmayı yeni farkettim de ben diyorum ki înanın ki ne diyeceğimi bilmiyorum çünki aynı karasızlığı bir arkadaşımla beraber ben de yaşıyorum ama mondeonun vergisi ile benim gibi bir insan bir sene benzin parası yapar koyar cebine 1.6 passatını kullanır aslanlar gibi ama öbür yandan performans diyoruz sınıf farkı vs diyoruz ne bileyim en iyisi çok konuşmayayım sizin de kafanızı karıştırmayayım
  • Çok kilometre yapılmasına bağlı bir seçim. Yıllık vergi fazlalığı artı az km maliyeti, az vergi artı çok km başı maliyeti.
  • mondeo 2,0 tdci nin performansı yeter mükemmel konforlu ve atak bi araç pişman olmazsın bence mondeo
  • Bence mondeo pişman olmazsınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.