Şimdi Ara

mondeo su eksiltme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamın aleyküm başta söylüyüm yaşım 22 . arkadaşlar 2001 model mondeom var yanlız bu arabanın su kabına antifirizi kasım ayında koydum. sonra 1 hafta sonra antifiriz namına birşey kalmamış mın seviyesine inmiş. sorunu çözdük su kabından kaynaklanıyormuş su kabını değiştirdim ve yeni antifiriz koydum. aradan 3 hafta sonra gene min seviyesine inmiş 1 ay sonra gene koydum oda bitmiş arkadaşlar sizce sorun nedir motora su mu karışıyo ne oluyo arabanın altdaki borularındada hiç bir problem görünmüyor.

• kaçak vardır radyatördende kaçırır daha ciddisi kalorifer hattında radyatöründe delik kaçak olabilir. suyu yağa verse muhakkak anlardın
  • üst kapak contası cortlamış olabilir, aynı şey benim önceki arabamda başıma geldi üst kapak contası çıktı
  • Buharlaşıyor olabilir hakkaten. Kapağa dikkat. Bu arada sırf haznede değil borularda da kaçaklar olabilir.
  • bazen hararet ortadayken kalörüfer ısıtmıyı buz gibi üflüyo birde sürekli araba benzinde lpgde titriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih1995

bazen hararet ortadayken kalörüfer ısıtmıyı buz gibi üflüyo birde sürekli araba benzinde lpgde titriyo

o zaman termostat arızası olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih1995

bazen hararet ortadayken kalörüfer ısıtmıyı buz gibi üflüyo birde sürekli araba benzinde lpgde titriyo

Servise götürüp baktırmayı düşündün mü hiç? Titremenin sebebi pek çok şey olabilir. İlk olarak aklıma rolanti düşüklüğü geliyor. Kalorifer için söyleyebileceğim tek şey bozulmuş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracımda Su Eksiltme Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Audi a3 su eksiltme uyarısı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim 2000 model Focus aracımda aynı sorun vardı, problemin kaynağı devir-dayim pompası çıktı.

Oradan da olabilir...
  • Pompadandır muhtemelen. Devirdaim pompası. Kontrol ettirmenizde fayda var.
  • arkadaşlar bu aracımı satmaya karar verdim . bora 1.6 nasıldır sizce yoksa mondeo 2, 3 milyar hasar açacak gibi duruyo ben bu aracı birine satıyım alan adam yaptırsın.
  • Arac lpglim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L P G sıralı sistem varmı araçta ?
  • Adama aracı sattırdınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 14 Ocak 2013; 0:02:24 >
  • Eğer alacak kisiye bu sorundan bahsetmezseniz alacağınız arabada cok daha büyük sorunlarla karşılaşırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru söylüyorsunuz ama arızayı tespit ettirecem örnek 2 binlira hasar varsa onu düşüp verecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.