Şimdi Ara

mondial 125 drift

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar, dün ehliyet sınavına girdim ve ehliyetimi aldığımda hemen motor almayı düşünüyorum Mondial 125 drifti çok beğendim lakin motorun hacmi 135 bazıları ruhsatta 125 olarak geçiyor diyor şimdi A1 ehliyetime göre bu motoru alabilecekmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alabilirsin
  • Çinli motorlardan uzak dur yerine bajaj bak. Aksi halde sıfır motorla uolda kalirsin internette ac oku neticede canin o motora bağlı.

• Motorlardan pek anlamam ilk motorum olacak zaten fakat model olarak cok hosuma gitti biraz arastirdim olumlu yorumlar gordum

• hardmusty kullanıcısına yanıt
    Eminsin dimi abi A1de sıkıntı çıkmaz yani

• Jawbraker J kullanıcısına yanıt
    drifti olan arkadaşıma sordum, kendi ruhsatında 125cc yazıyormuş ama 135cc yazan başka ruhsatlarda görmüş sıfır alacaksan alacağın yer ile görüş ruhsata 125cc yazarsa a1 e uyar...
  • alamazsın. motor 135 cc. bakma milletin lafına cezanı yediğinle kalırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Ybr 125 ilk çalıştırma.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jawbraker

Herkese iyi forumlar, dün ehliyet sınavına girdim ve ehliyetimi aldığımda hemen motor almayı düşünüyorum Mondial 125 drifti çok beğendim lakin motorun hacmi 135 bazıları ruhsatta 125 olarak geçiyor diyor şimdi A1 ehliyetime göre bu motoru alabilecekmiyim

A2 ile kullanabilirsin , çin malıdır ama fiyatına göre iyi bakarsan üzmez seni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.