Şimdi Ara

mondial snapy x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2499 tl ve kask-arka sepet-kilit hediye
    bayilerde hediyeler dışında fiyat aynı.
    umarım pişman olmam, epey araştırdım
    bütçeme uygun bu motosiklette kaldım
    tek korkum titreşim fazla oluyormuş cuplarda
    ama snapy x te biraz daha az sanırım
    çok beklentim de yok açıkçası beni a noktasından b noktasına
    uygun fiyata götürsün yeter.

• Kask muhtemelen 20 liralık Çin mallarındandır. Öyleyse direkt çöpe at ve sağlam bir kask al.
  • 100 tl gibi fiyata satıyorlarmış kaskı.
    motor bugün elime geçti. önümüzdeki hafta hediyeleri gönderecekler
    bakalım dandik bişey çıkarsa çöpe gidecek
  • Hocam bende alicam yorumlarınızı bekliyorum gelince
    Dediğim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin inşallah. Keyfini çıkarın

• Arkadaslar sunlara para vermeyin birakin motoru hayattan sogursunuz yolda kalirsiniz yazık gunah

• Arkadaslar buna bes kurus vermeyin bu motorda oyle boyle vibrasyon yani titresim yok 60dan sonra felc ediyor zaten traktor gibiler titresimde eklenince hic olmuyor tiyresimden ayna ile arkayi goremessiniz siz dusunun gidin yamaha nuvo alin boyle birsey alacaksaniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Arkadaslar buna bes kurus vermeyin bu motorda oyle boyle vibrasyon yani titresim yok 60dan sonra felc ediyor zaten traktor gibiler titresimde eklenince hic olmuyor tiyresimden ayna ile arkayi goremessiniz siz dusunun gidin yamaha nuvo alin boyle birsey alacaksaniz.

beni bikere yolda bırakmadı bilip bilmeden konuşma.herkesin parası yok japon malı almaya.adam sıfır istemiş almış.

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız aynısından bendede var çok memnun kalırsın yakıtıda kokluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Arkadaslar buna bes kurus vermeyin bu motorda oyle boyle vibrasyon yani titresim yok 60dan sonra felc ediyor zaten traktor gibiler titresimde eklenince hic olmuyor tiyresimden ayna ile arkayi goremessiniz siz dusunun gidin yamaha nuvo alin boyle birsey alacaksaniz.

beni bikere yolda bırakmadı bilip bilmeden konuşma.herkesin parası yok japon malı almaya.adam sıfır istemiş almış.

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız aynısından bendede var çok memnun kalırsın yakıtıda kokluyor

mondial snapy x

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
    motosiklet ile ilgili ilk izlenimlerim olumlu
    Titreşim beklentim fazla idi ama abartıldığı kadar değil ve beni hiç rahaztsız etmiyor. Yukarda bir arkadaş aynaların titrediğini söylemiş evet doğru titriyor elimle tuttuğum zaman titreşim kesiliyor. Kaliteli bir ayna takılsa bunun yaşanacağını zannetmiyorum. Üzerindeki aynaların göbekten yani hareket ettiği yerden biraz gevşek olduğunu düşünüyorum. Son hız denemesi olarak 70 i gördüm ve ramoa yukarı idi.kamyonun arkasına yanaştığım için yavaşlamak zorunda kaldım ama motor açıldıktan sonra da fazla 90 falan yapar diye düşğnüyorum göstergeler güzel km-vites- ve benzin göstergeleri mevcut. Daha önce de arkadaşımın bu tarzda yuki motosikleti vardı ve yol tutuş açısından hiç güven vermiyordu bana , bu ondan çok daha iyi bu anlamda. Viraj kabiliyeti daha güzel.
    çekişi iyi ben 80 kiloyum arkama kızımı aldım 15-20 kilo civarı ve yeğenim var en az 70 kilo ve bu şekilde biraz dolaştık motosiklet kalkışlarda nazlanmıyor.
    zaman geçtikçe izlenimlerimi aktarmaya devam ederim.
    Sonuç itibariyle 2.500 tl yi hakediyor bence. Bütçesi benim gibi kısıtlı olanlar için alınabilir tavsiye ederim

• Hocam selamınaleyküm sizlere bi sorum olucak bende Honda ps150i var şimdi ben bu araca beyaz far takicam kimisi ampul değiştirebilirsin diyor kimisi Xenon far diyor şimdi bildiğim kadarıyla Xenon farlar muayeneden geçemiyor peki ampul değiştirme nasıl oluyor bi bilgisi olan yazabilir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.