Şimdi Ara

MONDİALLERİMİZİ BURADAN TANITALIM ARKADaŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işte benim mondial 150 hs m çok şık bir motorsiklet kız gibi maşallah nazarr değmesin gerçi resmi galeriden aldım ama benimkiyle hiçbir fark yoktur aynısıdır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhanışık -- 4 Ağustos 2006; 16:45:12 >

• hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 4 Ağustos 2006; 16:50:35 >
  • saol dostum
  • güzelmiş ama her şeye ragmen motor tehlikeli...ama hayırlı olsun inşallah

• dostum doğru söylüyosun tehlikeli ama insanda hastalık olunca bırakamıyor yaaaa.motorsiklet artık benim hayat tarzm ben hayat tarzımdan vazgeçemem yinede saolun dostlarım tanıtıma devam edelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhanışık -- 5 Ağustos 2006; 9:31:18 >
  • aslında gerektiği gibi kullanıldığında trafik kurallarına uyulduğunda kask mont pantolon ve bot giyildiğinde biraz da fazla dikkatli olunduğunda hiç de tehlikesi kalmıyo bence

KMSK (Kocaeli Motosiklet Sporları Kulübü)
  • aslında haklısın dostum ama herşeyi düşünmek gerekir sonuçta...1 tek ufak taş bile nelere yol açabilir.Ben bunları bilerek yola çıkıyorum herşeyede hazırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki öyle onun tecrübesi de zamanla kazanılır emin ol
  • ewt dostum aynen...7 senedir motorsiklet kullanıyorum ve şuan 17 yaşındayım çok iii uzun yol tecrubelerim var.Bu yolculukların çoğuda gece olmuştur.Allahıma şükür 1 kez bile motorsikletle kaza yapmadım allah kimsenin başına vermesin nie böyle diorum çünkü feci kaza yapan insanlar tanıyorum...
  • Hocam en önemli şey dikkat ve yavaş gitmek bence bu kadar
  • ewt dostum ama eğer otobanda gidiyorsanda yawaş gitmeyi düşünemezsin dimi yol bomboş ve sen 60 km ile gitçen hehe tam komedi aslında
  • İdeal hız 60 komedi bi tarafı yok bence..
  • ya orası ölede otoban bu dostum...
  • bişeycik olmas
  • Mondial 150 RE
    bu model hakkında bilgisi olan varmı acaba..
  • Motor : Tek Silindir
    Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
    Silindir Hacmi : 149 cm³
    Silindir Çapı ve Strok : 57,4 x 57,8
    Sıkıstırma Oranı : 9.2:1
    Maksimum Tork : 8,5 NM / 7000
    Soğutma : Fan Soğutma
    Çalıştırma : Elden Ve Ayaktan Marşlı
    Ön fren : Disk
    Arka fren : Disk
    Yağlama Tipi : Yağ Pompası
    Ateşleme : Elektronik CDI
    Ön Süspansiyon : Hidrolik Ön Maşa
    Arka Süspansiyon : Hidrolik Amortisör
    Yakıt Tankı Kapasitesi : 6,9 Lt.
    Ön Lastik : 130 / 60 – 13
    Arka Lastik : 130 / 60 – 13
    Ağırlık : 127 kg
    Boyutlar U-G-Y mm : 1940 x 745 x 1140
    Şanzıman : Otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhanışık -- 7 Ağustos 2006; 14:36:37 >

• sagol ayhanışık bende mondialdan arastırdım okadarını eksik yazmısım sorumu kusura bakma..
    kendinin tanıdığının bu modelden olan varmı bana kullanıcı bilgisi lazım
    çünki bu motoru almak istiyorum, ben 2 kişi kullanıcam bu motoru bayide üzerine bindim rahat görünüşüde güzel fakat nasıl gider ne yakar öğrenmek istedim..
  • dostum bu motorsikleti kullanan tanıdıklarım var.öncelikle motorsiklet çok seri yani şöyle söliim 120-130 km yi rahat görürsün.2.si 2 kişi kullanacaksan gayet ideal çünkü kendimde kullandım ve denedim.3.sü fren sistemleri çok iii önde arkada disk olduğu için gayet güvenli...Yani alırsan pişman olmazsın hemde fiyatıda çok cazip ama dersen ki sonradan ben başka model alıcam die ben 150 hs kullanıyorum çok ii...yinede sen bilirsin şimdiden hayırlısı olsun..
  • cok tesekkur ederim beni gercekten aydınlattın..baska bisey almayı dusunmuyorum..hs de guzel bir model zaten 2 si arasında biraz karasız kaldım :) re modeli kullanıs olarak biazdaha rahat gibi geldi..bakalım hayırlısı..
  • Bende A2 ehliyetimi bugün aldm.Cok mutluyum.Motorumu daha kullanmadım ehliyetli ama acayip heyecanlıyım....mondial
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.