|
Bildirim
Hepsiburada premium ile market kısmında migros'un hemen ve randevulu büyük siparişlerinden faydalanabiliyorsunuz. Blutv ve hepsiburada alışverişlerinde de avantajları var. Daha öncesinde money gold abonesiydim ve iptal etmek için 2-3 hafta arayarak sürekli talep oluşturdum, toplamda 1 ayda falan iptal ettiler. Hepsiburada içerisinde olmasaydı kesinlikle Migros'u kullanmazdım. Hepsiburada alışverişlerinde sanırım 15 gün sonra hesaba tanımlanan alışverişiniz düşük bir yüzdelik oranını sanırım 7-10 gün gibi bir sürede harcamanız için geri veriyor. Uzun süre kullanınca zaten sürekli bir cashback gibi para geliyor, alışverişinizde indirimi kullanıyorsunuz ve tekrar cashback alıyorsunuz. İptal etmesi de daha kolay tabi money gold'a göre.
|
|
10 TL di, 3 katı zam gelmiş hemen iptal ettirdim. |
"Herkes zam yapıyor bizim neyimiz eksik beee" sonucu olan şey.
|
Herhangi bir bilgilendirme yapmadan 29.9 TL çekmişler, şikayet ettim. Parası önemli değil de bu yapılan kabul edilemz, tüm ailem kullanıyor Gold'u. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam sms mail ve uygulama içinden bilgilendirme yapıldı :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne SMS ne de herhangi bir e-mail gelmedi ne yazık ki. Aktif kullandığım hesap olduğu için ana numarama ve e-mail'ime bağlı. Zaten o hesaba gelen indirimli ürünler hiçbir zaman mağazada olmuyordu. |