Şimdi Ara

Moninör küçükse güçlü ekran kartı gereksiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski 20 inç 1680x1050 çözünürlüğünde monitörüm var. Monitörü değiştirmeyi düşünmüyorum.

R6850 ekran kartım var. Çok güçlü bir ekran kartına geçsem monitörüm küçük olduğu ve çözünürlüğü bu kadarı desteklediği için gerek yok değil mi?

Yani ben şu anki ekran kartımla en yüksek çözünürlükte en yüksek ayarlarda bir oyunu oynuyorsam bu kart benim için yeterlidir diyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikpembe -- 11 Nisan 2016; 17:56:44 >

• 40 fps ve üzerindeyse yeterlidir bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan0101

40 fps ve üzerindeyse yeterlidir bana kalırsa

O halde ekranı değiştirmedikçe kartı da değiştirmeye gerek yok. Güzel!

Sağol cevap için...
  • 1680x1050 çokda düşük bir çözünürlük değil güncel ve güçlü kartları takıp kullanmanız daha iyi olur tabiki.
  • O çözünürlükte yüksek ayarlarda oynayabileceğiniz oyunlar çok da güncel değildir. 6850 modern oyunları yüksek ayarlarda açabilecek bir ekran kartı değil. Gtx950 gibi bir kart alırsanız oyun deneyiminde büyük fark olur.
  • Onunla full hd arasında fazla fark yok onun için daha iyi ekran kartına geçilebilir tabi gidip de gtx980 falan alma
  • Anladım arkadaşlar.

Zaten kastettiğim çok güncel oyunlar değil. Çok güncel oyunları zevkle oynamak için iyi hd bir monitöre de geçmek lazım. Şimdilik bununla idare edeyim. Yarın öbür gün monitörü değiştirecek durumum olursa hem monitörü hem de kartı değiştiririm.

Sağolun var olun arkadaşlar. Elleriniz dert görmesin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monitörünüz o kadar da kötü değil bence, 1080p'nin hemen altında sayılabilir. 600-700 tl bütçe ayırıp r7 370 alırsanız hem gözleriniz bayram eder (grafik ayarlarını yükseğe çektiğiniz için ) hem yüksek fps alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • minikpembe kullanıcısına yanıt
    Sisteminde önemli ekran kartı için unutma :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.