Şimdi Ara

Monitor 15-20 dk da bir kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bugün monitörüm (hyundai deluxscan s770 - 17") 15 -20 dk da bir kendini kapatma ve soğuyuncaya kadar da görüntü vermeme gibi bir huy edindi.Sebebi ne olabilir,içini açıp tozları falan temizlesem bir yararı olabilir mi?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• eğer güç seçeneklerinden monitörü kapat seçeneği açık ise ondandır.eğer ondan değil ise senin muhtemelen eht trafosu bozulmaya başlamıştır.yada başka bi şey vardır.sana masraf çıkartır tamamen gittiğinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

eğer güç seçeneklerinden monitörü kapat seçeneği açık ise ondandır.eğer ondan değil ise senin muhtemelen eht trafosu bozulmaya başlamıştır.yada başka bi şey vardır.sana masraf çıkartır tamamen gittiğinde

doğru
    eht tarfosu normailnden fazla akım çektiği için ( çünkü bozuluyor ) sürücü transistör aşırı ısınıyor ve sistemi kapaıyor transistör soğuyunca tekrar çalışıyor

çoooook uzun süre bozulmadan devam eder daha ama bu problem ortadan kalkmaz ,, taaa ki artık transistör yakmaya başlayana kadar bu sefer transistör değiştirerek devam edersişn ama ayda bir gidiyor yazı zor çıkartırsın çünküğ havalkarında etkisi ile bayağı ısınıyor makina,,,müşterimin cihazı olsaydı tamir ederdim ama kendi monitörüm olduğundan dolayı sadece soğutucuyu güçlendirip tepesinde vantilatör çalıştırmuştım

• Teşekkürler metin ve ado,
    Problem güç seçeneklerinden değil farklı 2 makinede farklı farklı işletim sistemlerinde aynı şeyi yaptı.Yaw şimdi 17" lerin en ucuzu bana 200 e patlar :(
    Açıp içerdeki tozları temizledim.Neredeyse zamk gibi olmuş biriken tozlar;daha doğrusu kurum gibi.Yumuşak bir fırçayla elimden geldiği kadar temizledim.Bakalım bi düzelme olacak mı?
    Bir de arkadaşlar son olarak bana kaça patlar trafo tamiri acaba?
    İlginize tekrardan teşekkürlerarkadaşlar ,işiniz rast gelsin.
  • eğer monitor trafosu bozulmuşsa veya tüple ilgili bir problem varsa , açma dahil sorunun büyüklüğüne göre bayağı paranı alırlar.Sorun bu denli büyükse yeni bir monitör almanı tavsiye ederim.Bu arada monitör kaç senelik...
  • Tüh yaw,yok zamanda arıza yapacağı tutt monitörün.Monitör 5 yaşında.Bugüne kadar tık demedi aslında,demekki miadını doldurdu :(
  • aynı monitörün iki model aşağısı bende var ve aynı sorunu ben de yaşadım. Sorun eth trafosunda. O parça kolay kolay tamir olmuyor. Ya bi şeklilde sürekli soğutacaksın monitörün arkasını ( Ben vantilatör kullanıyodum anca yetiyodu:) ) ya da değiştireceksin maalesef. Bu hyundai dene monitörler eninde sonunda illa bi sorun çıkartıyo. O yüzden oldum olası uzak duruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    19-20 den sonra uzayan oldumu ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vakit ayırıp cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.Bana yeni monitör yolu göründü...
  • hocam rica ederiz sorun değil ama bana kalırsa yine bir hyundai al derrim
    çünkü kaliteli bir makina ve çok zor sorun çıkartıyor ama tabiiki çıkartıncada biraz üzüyor

bu arada en ucuz monitör eft si 50 dolar civarında çok daha pahalıları var elbette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 24 Haziran 2005, 1:37:17 >
  • sürücü transistör aşırı ısınıyor ve sistemi kapaıyor transistör soğuyunca tekrar çalışıyor gibi bi sorun var onda bence monitörü açıp temizlemeye kalkma 30000 volt u yersin ona göre dikkaat ettttt
  • sürücü transistör aşırı ısınıyor ve sistemi kapaıyor transistör soğuyunca tekrar çalışıyor gibi bi sorun var onda bence monitörü açıp temizlemeye kalkma 30000 volt u yersin ona göre dikkaat ettttt
  • Hertz iini en yüksege cikar monitörün 60 Hertz tir onu yükseltmeyi dene... görüntü özelliklerinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Violonsel

Hertz iini en yüksege cikar monitörün 60 Hertz tir onu yükseltmeyi dene... görüntü özelliklerinden

af buyurrrrrrrrrrr
  • hertzle alakalı değilidir.sorun eht dendir.uzun süre kullanırsın ama sonra tamamen gider.sanada götüreceğin tamirciye göre fiyat değişir.ama sanırım 60-70 ytl masraf çıkarır tahminen.
  • üzgünüm ama ben asla bir daha hyundai monitör almanı önermiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.