Şimdi Ara

Monitor Alacagim, Philips'mi Lg'mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philipste dandik Lg ise daha dandik. P serisi güzel philipsin bir tek. En iyisi Samsung Sony' den sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

quote:

Orjinalden alıntı: holocoust

phılıps iyidir ona lafım yokda yeni lg monitörler bence çok iyi ve kullanışlı phılıps yerine tercih edilebilecek cinsten

Hocam ben Lg gormek icin Cevahir'e gittim, soluk bir isigi vardi, bende isigi kisik galiba dedim, acmak istedim ama %90'daymis...

su an 107p5 kullaniyorum, goruntu cok belirgin ve net, ekran isigi kac diye baktim %50 durumunda....

Acikcasi bu onyargi ama yeni lg siyah olan bence cok iyi degil, paraya yazik...dersem ayiplarmisiniz beni

hoca kullanan arkadaşım var gayet gusel monitör. Bende cevahire gittim orda göremedim o monitörden zaten biz arkadaşa golddan aldık ne bilim herkesin düşüncesi farklı ama Inca marka 17" Lcd monitörde tavsiye ederim oyunlardada %100 performans 400 YTL fiyatıda gayet uygun yinede sen bilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: M_I_A

Philipste dandik Lg ise daha dandik. P serisi güzel philipsin bir tek. En iyisi Samsung Sony' den sonra.

en dandik samsung. philipse ve lg ye dandik diyenleri anlamak güç gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

quote:

Philipste dandik Lg ise daha dandik. P serisi güzel philipsin bir tek. En iyisi Samsung Sony' den sonra.

apla sana aynen katılıyorum bahsettiğim Lg monitöre verdiğim linkden bakabilirsiniz
    TIKLA

• Lg' den 1 sene sonra trafodan ses gelmeye başlıyor philipsinde renkleri kayıyor.www.sikayetvar.com ' a bakın isterseniz. Ama en güzeli gene DH topiclerini açıp karıştırın. En çok şikayet hangisinden geliyor. Ayrıca Samsung' un en düşük modelindeki 0.20 mm aralığına philips ve lg 0.25 mm lerle karşılık veriyor.
  • quote:

quote:

quote:

apla sana aynen katılıyorum bahsettiğim Lg monitöre verdiğim linkden bakabilirsiniz
    TIKLA

Linkini vermis oldugun monitoru almaya gittim, monitoru gordugum zaman 15" sandim, tipki oyle duruyor cevahirde 205YTL'ydi....

107p5 gormediyseniz bence gorun bu onlara nazaran dev gibi bir sey, sanki 19" gibi.... Resimler kesinlikle aldatiyor...

Cozunurluk olarak ise 1920x1440 kullanilabiliyor, diger hic bir 17" monitor bu duzeye cikamiyor bile....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 8 Kasım 2005, 16:08:44 >

• quote:

Lg' den 1 sene sonra trafodan ses gelmeye başlıyor philipsinde renkleri kayıyor.www.sikayetvar.com ' a bakın isterseniz. Ama en güzeli gene DH topiclerini açıp karıştırın. En çok şikayet hangisinden geliyor. Ayrıca Samsung' un en düşük modelindeki 0.20 mm aralığına philips ve lg 0.25 mm lerle karşılık veriyor.

dostum ben sana bişey söylim bak alakasız bi örnek ama benzer sayılır ben 2 sene önce vestel 87 ekran P.I.P televizyon aldım almadan önce hep tüketici köşelerine bakardım en çok şikayet hangi firmalara diye ama herkes vestelden yakınıyordu alınmaz kullanılmaz şöle böle diye 2 yıldır Allah'a şükür tek bir problem çıkmadı televizyondan o yuzden ben artık şikayetlere fazla kulak asmıyorum

• philips p5 yerine 19'' philips 109b6 da alabilirsin sonucta philips ve 19''
  • quote:

Linkini vermis oldugun monitoru almaya gittim, monitoru gordugum zaman 15" sandim, tipki oyle duruyor cevahirde 205YTL'ydi....

107p5 gormediyseniz bence gorun bu onlara nazaran dev gibi bir sey, sanki 19" gibi.... Resimler kesinlikle aldatiyor...

linki incelemedim benim evde ki 107 t kocaman bişi kaldırmakta bile zorlanıom
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TIKLA

Cozunurluk olarak ise 1920x1440 kullanilabiliyor, diger hic bir 17" monitor bu duzeye cikamiyor bile....

valla dostum arkadaş kullanıyo dediğim gibi normal bi 17" neresi 15" e benziyo anlmadım şu an bende phılıps 107 Es kullanıyorum ama Lg takar bu monitöre

• quote:

Orjinalden alıntı: koparcan

philips p5 yerine 19'' philips 109b6 da alabilirsin sonucta philips ve 19''

ayrıca dev gibi 19" phılıps crt monitör alcağına bi insan onun yerine 17" Inca Lcd monitör alır daha iyi 450 YTl ekran 19" crt monitörle aynı inanmassanız ölçun
    TIKLAYINIZ...

• Valla ben gözümle gördüğüme inanırım. Lg yi geç bir kere. İnternet cafede vardı 15 tane hepsi mi aynı arızayı gösterir ya! Trafolarından cazır cuzur ses geliyor. Zaten LG malum Goldstar firması her bişisi dandik bence. Ben kullandım bozulmadı diyenler elbette var ama geneli bozuk ve kaçak ürünü dolu. Türkiye' de satılanların çoğu sorunlu kusura bakmayın. Philipste keza Türkiye pazarına girdikten sonra özellikle düşük modelleri çok dandik. P serisi yalnız çok kaliteli. Arkadaş akıllılık etmiş almakla ama ben genede 19" Samsung alırdım. Tabi bunlar herkesin kendi seçimi. Ne Samsung babamızın firması ne Philips ne LG. Bugün Samsung kullanıyorsam çok araştırıp aldığım içindir. Bazıları gibi bende bundan var sorunsuz sende onu al demem. Yarın belli olmaz Philips 19" alıveririm yada Lg. Fiyat/performans en iyi hangisiyse odur kısacası.

• quote:

Valla ben gözümle gördüğüme inanırım. Lg yi geç bir kere. İnternet cafede vardı 15 tane hepsi mi aynı arızayı gösterir ya! Trafolarından cazır cuzur ses geliyor. Zaten LG malum Goldstar firması her bişisi dandik bence. Ben kullandım bozulmadı diyenler elbette var ama geneli bozuk ve kaçak ürünü dolu. Türkiye' de satılanların çoğu sorunlu kusura bakmayın. Philipste keza Türkiye pazarına girdikten sonra özellikle düşük modelleri çok dandik. P serisi yalnız çok kaliteli. Arkadaş akıllılık etmiş almakla ama ben genede 19" Samsung alırdım. Tabi bunlar herkesin kendi seçimi. Ne Samsung babamızın firması ne Philips ne LG. Bugün Samsung kullanıyorsam çok araştırıp aldığım içindir. Bazıları gibi bende bundan var sorunsuz sende onu al demem. Yarın belli olmaz Philips 19" alıveririm yada Lg. Fiyat/performans en iyi hangisiyse odur kısacası.

ya hoca benim dediğim Lg monitör son seri ne alakası var aslında senin şansın var samsung markalı ürün pc piyasasında alınmamalı sen elinde patlamadığı için şükret bence

• Anlasildigi uzere,

En iyi monitor Philips ve Samsung, belirtmem gerekirse hani cok konustuk, Korece Samsung (Samsang) diye okunuyor...:)))

Sam uc demek, sung(sang) yildiz demektir...

Ucyildiz yani....:)))

Herkeze tesekkur ederim.
  • quote:

Anlasildigi uzere,

En iyi monitor Philips ve Samsung, belirtmem gerekirse hani cok konustuk, Korece Samsung (Samsang) diye okunuyor...:)))

Sam uc demek, sung(sang) yildiz demektir...

Ucyildiz yani....:)))

Herkeze tesekkur ederim.

bide lg ben hala samsungu tutmam
  • Senimi kiricam, Lg'ide guzel....

Bunlardan ucmasini yada buna benzer bir sey yapmasini istemiyoruz yada beklemiyoruz, sadece bozulmadan calissinlar yeterli...

:)))
  • quote:

Valla ben gözümle gördüğüme inanırım. Lg yi geç bir kere. İnternet cafede vardı 15 tane hepsi mi aynı arızayı gösterir ya! Trafolarından cazır cuzur ses geliyor. Zaten LG malum Goldstar firması her bişisi dandik bence. Ben kullandım bozulmadı diyenler elbette var ama geneli bozuk ve kaçak ürünü dolu. Türkiye' de satılanların çoğu sorunlu kusura bakmayın. Philipste keza Türkiye pazarına girdikten sonra özellikle düşük modelleri çok dandik. P serisi yalnız çok kaliteli. Arkadaş akıllılık etmiş almakla ama ben genede 19" Samsung alırdım. Tabi bunlar herkesin kendi seçimi. Ne Samsung babamızın firması ne Philips ne LG. Bugün Samsung kullanıyorsam çok araştırıp aldığım içindir. Bazıları gibi bende bundan var sorunsuz sende onu al demem. Yarın belli olmaz Philips 19" alıveririm yada Lg. Fiyat/performans en iyi hangisiyse odur kısacası.

Sonunda doğru yolu bulmuşsun.Önceki mesajında yazdığın şikayetvara girip bak bir zahmet.Philips monitor şikayeti bir adet olmasına karşılık samsung siteyi kilitliyecek kadar çok.Philipsin 107E serisi de dahil tamamı kalitelidir.Samsungun 0.20 aralık hikayesi toptan uydurmaca.Kontrastı sonuna kadar kökleyip uyutuyorlar üstelik ayarın geri dönüşü yok.Philips kullanmayıp philips kötüleyenlere söyleyecek söz bulamıyorum.Servise en az gelen yada hiç gelmeyen tek marka philipstir.

• Arkadaşlar son olarak sizden monitör hakkında önerilerinizi almak istiyorum. Özellikle 2 monitörüde kullanan arkadaşlarımızın deneyimleri gerçekten önemli benim için İki monitör arasında yaklaşık olarak 30$ lık fiyat farkı var bu farkı diğer bileşenler için kullanabilirim diye düşünüyorum. Şahsen şu anda cafemde LG F700B kullanmaktayım. Sizlerden fikir almak istediğim konu LG F700B ve LG T730SH CRT arasında teknik olarak hangi teknik değişikliklleri farkettiniz, aşağıda verdiğim fotolar da sadece gözüme çarpan ayrıntı Nokta aralığı değerleri birisinde 0.20 diğerinde 0.25 bildiğim kadarıyla 0.20 nokta aralığı daha iyi olamasına rağmen LG T730SH CRT modelinde bu özellik olması ki ucuz olan da olması bana ters geldi. Ayrıca göze çarpan diğer özellik doğal olarak kasalar arasındaki boyut ve kilo farkı son olarakta ön panel renk farklılığı ve kontrol tuşarında ki tasarım farklılığı. Ekranda ki OSD kontrol panelleri de aynı görebildiğim kadarıyla.

LG F700B CRT

Monitor Alacagim, Philips'mi Lg'mi

LG T730SH CRT

Monitor Alacagim, Philips'mi Lg'mi

• LG
  • Konu ile ilgili veya degil, sadece kucuk bir oneri....

akmerkez'in en altinda elektronik bolumunde, plazma olarak butun markalari dizmisler, hepsinde ayni goruntu....

Philips kendini cok belli ediyordu, eski bir mazi:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.