Şimdi Ara

Monitor Alacagim, Philips'mi Lg'mi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung Al! 793MB. İlla ikisinden birini alıcaksan LG derim nokta aralığı phipisten iyi. Ama samsungtan iyi değil..
  • BENDE BUGUN PHILPS 107 P ALDIM GERCEKDEN GUZEL DAHA AYRINTILARINI BILE COZEMEDIM BU LIGHT FRAME NE OLUYOR BIRI ACIKLAYABILIRMI VE EKRAN AYARLARINI NASIL YAPACAGIZ MAULE OLARAK GOZ KARARIMI YANI ISIKDI RENKDI EKRANIN KENAR KISIMALRI VS VS.
  • BU MONITORDE OZELLIKLER ARASINDA ADJUST COLOR DIYE BIR YER VAR ORADA HANGI ARALIGI SECMEK GEREK
  • philips aga
  • Ne topic'mis boyle, bu topigi acarken onbasiydim, tegmen oldum, bu gidiste binbasi olacagim galiba...:))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: sporcu51

BENDE BUGUN PHILPS 107 P ALDIM GERCEKDEN GUZEL DAHA AYRINTILARINI BILE COZEMEDIM BU LIGHT FRAME NE OLUYOR BIRI ACIKLAYABILIRMI VE EKRAN AYARLARINI NASIL YAPACAGIZ MAULE OLARAK GOZ KARARIMI YANI ISIKDI RENKDI EKRANIN KENAR KISIMALRI VS VS.

Hayirli olsun...

Bu topigi actiktan sonra bende 107p5 almaya karar verdim, aslinda iyiyi kotuyu ararken yola cikiyoruz, almaya gidince o an azindan cikan son kelimeyle aliyorsun, ya ne yapalim, kotude cikarsa dunyanin sonu degil ya diyoruz...:))

Her neyse,

ben 1280*1024 75 Hertz'de kullaniyorum.

Gercekten iyi monitor, ama ben buna iyi dedigim zaman Lg yada samsung kotu anlamini tasimaz, bu benim kisisel fikrim, ileride samsung alirim daha iyi derim, ama simdi buna ask yasiyorum, dolayisiyla Sony gelse para etmez, cunku arada ask var.:))))

• 793DF oturdum az once,

1280*1024 cozunurlukte 60 hertz ustune cikmiyor, ayni sekilde 1600*1200 cozunurlugude cikmadi...

107p5 ise,

1280*1024 cozunurlukte 85 hertz ile calisiyor, ayni sekilde 1920*1440 cozunurlukte kullanilabilir...

Artik baska soze gerek var mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Ayrica abim biraz oturduktan sonra bunun 107p5'in isigi cok acik dedi...Halbuki standart ayar durumda yani %50 isik durum ve ben butun postlarimda diger monitorlerin isigi kisik geldi demistim.

ya o parlaklık philips lerde hep öyle heralde. bende de 107t6 var. çok parlak geliyor. dediğin gibi deafult değer 50 brightness ta, ama ben 30 da kullanıyorum. herhalde kişiye göre değişen bir durum parlaklık.
  • Ben su an buna alistim, dusurmem gerekir mi ?

Ne dersin
  • quote:

Ben su an buna alistim, dusurmem gerekir mi ?

Ne dersin

ekstra kontrollere gir lightframe i off konumuna al gözlerin bayram yapsın.
  • dostum ben sana samsung 793magic bright tavsiye etsem gerçekten harika bir monitör monitörde samsungdan şaşma derim benim görüşüm bende iki adet 793df var evimde sorunsuz çalışıyo ama illede yukardaki markalrad söylersem ben philips derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Ne dersin

ekstra kontrollere gir lightframe i off konumuna al gözlerin bayram yapsın.

Hocam o kapaliymis actim, florasan gibi yanmaya basladi monitor, kapattim tekrar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızılKorsan

dostum ben sana samsung 793magic bright tavsiye etsem gerçekten harika bir monitör monitörde samsungdan şaşma derim benim görüşüm bende iki adet 793df var evimde sorunsuz çalışıyo ama illede yukardaki markalrad söylersem ben philips derim

793Mb ile ilgili bir fikrim yok, ama cevahirde onu gordum, 793df'den daha iyi goruntusu vardi. Fakat hic suphen olmasin 107p5 - 793df'den daha iyi bir monitor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

Arkadaşlar son olarak sizden monitör hakkında önerilerinizi almak istiyorum. Özellikle 2 monitörüde kullanan arkadaşlarımızın deneyimleri gerçekten önemli benim için İki monitör arasında yaklaşık olarak 30$ lık fiyat farkı var bu farkı diğer bileşenler için kullanabilirim diye düşünüyorum. Şahsen şu anda cafemde LG F700B kullanmaktayım. Sizlerden fikir almak istediğim konu LG F700B ve LG T730SH CRT arasında teknik olarak hangi teknik değişikliklleri farkettiniz, aşağıda verdiğim fotolar da sadece gözüme çarpan ayrıntı Nokta aralığı değerleri birisinde 0.20 diğerinde 0.25 bildiğim kadarıyla 0.20 nokta aralığı daha iyi olamasına rağmen LG T730SH CRT modelinde bu özellik olması ki ucuz olan da olması bana ters geldi. Ayrıca göze çarpan diğer özellik doğal olarak kasalar arasındaki boyut ve kilo farkı son olarakta ön panel renk farklılığı ve kontrol tuşarında ki tasarım farklılığı. Ekranda ki OSD kontrol panelleri de aynı görebildiğim kadarıyla.

LG F700B CRT

Monitor Alacagim, Philips'mi Lg'mi

LG T730SH CRT

Monitor Alacagim, Philips'mi Lg'mi

Arkadaşlar bu iki model hakkında kıyaslama yapacak arkadaş yok mu acaba

t730 daha iyi derim..çünkü brightwindow idi galiba...ekranın parlaklığını arttıran teknolojiye sahip..

• quote:

793DF oturdum az once,

1280*1024 cozunurlukte 60 hertz ustune cikmiyor, ayni sekilde 1600*1200 cozunurlugude cikmadi...

107p5 ise,

1280*1024 cozunurlukte 85 hertz ile calisiyor, ayni sekilde 1920*1440 cozunurlukte kullanilabilir...

Arkadaşım onunla onun arasında bir tane daha 17" monitör alacak kadar fiyat farkı var nerdeyse.
  • arkadaşım monitör alacaksan en iyi marka "SAMSUNG" başka monitörleri salla benim arkadaşım lg monitör aldı yarım saat çalıştıktan sonra dayanılmayacak bi ses çıkartıyo monitör kapatıp 5 dk dinlendirdikten sonra tekrar açıyo öyl işlerini hallediyo bence en iyi "SAMSUNG" bu markadan vazgeçme

• quote:

Orjinalden alıntı: M_I_A

quote:

793DF oturdum az once,

107p5 ise,

Arkadaşım onunla onun arasında bir tane daha 17" monitör alacak kadar fiyat farkı var nerdeyse.

Bu dogru, yukarida bu kiyasladigi icin aciklamistim...

• bencede aynı fiyat aynı katagori ürünleri karşılaştırmalısın e heralde okadar parayı verdikten sonra kötü olcak hali yok madem almışsın ben samsungdan yanaydım ama philips bu işin içinde yıllardır damadın amcasından plipis vizontele :) hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Ne dersin

alıştıysan sorun yok. benim gözlerimi yoruyodu o yüzden düşürdüm. lightframe resim ve filmler de iyi oluyor. kullan derim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.