bana göre ilk sırada philipos ikinci sırada lg hem fiyatı philipsden biraz düşük
almışken bi kere al yani samsung lg kullanırsan çabuk bozulur benden sana güzel bi tavsiye
quote:
Orjinalden alıntı: angora_s
quote:
Orjinalden alıntı: holocoust
LG
bana göre ilk sırada philipos ikinci sırada lg hem fiyatı philipsden biraz düşük
tamam apla öle olsun senin dediğin olsun senimi kırcam
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: angora_s
quote:
LG
tamam apla öle olsun senin dediğin olsun senimi kırcam
konuyu açan arkadaş çoğunluk ne diosa onu alsın en iisi yada hiç uğraşma burda çoğu philips dio git al valla pişman olmazsın banada bol bol dua edersin
Konuyu ben actim dun gece
sabah ise 107p5 aldim...:))))
quote:
Orjinalden alıntı: Alfredo
eee almışın hajı hayırlı olsun ben demiştim eniyi phılıps diye zaten
quote:
quote:
sen aldın ama hala tartışma devam edio ve ben hala samsung dienleri anlamıom philips işte philips ala ala
quote:
quote:
Evet hocam cok sagol, zaten aldigimi yazmistim, sonradan konu surekli acildi...
Yani ucmasin calissin yeterli, umarim bozulmaz, sonucta insan yapimi...:)))
ya orası ole bozulmadan adam gibi çalışsında marka o kadar da öenmli değil
görüntü dersen kesinlikle philips pişman olmazsın lg flat biraz donuk duruyor.
Philips'ler Bence MükemmeL
LG'yede Kötü Demiyorum ama Philipsin Yerini Tutacağını Zannetmiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: kmp16
Arkadaşlar son olarak sizden monitör hakkında önerilerinizi almak istiyorum. Özellikle 2 monitörüde kullanan arkadaşlarımızın deneyimleri gerçekten önemli benim için İki monitör arasında yaklaşık olarak 30$ lık fiyat farkı var bu farkı diğer bileşenler için kullanabilirim diye düşünüyorum. Şahsen şu anda cafemde LG F700B kullanmaktayım. Sizlerden fikir almak istediğim konu LG F700B ve LG T730SH CRT arasında teknik olarak hangi teknik değişikliklleri farkettiniz, aşağıda verdiğim fotolar da sadece gözüme çarpan ayrıntı Nokta aralığı değerleri birisinde 0.20 diğerinde 0.25 bildiğim kadarıyla 0.20 nokta aralığı daha iyi olamasına rağmen LG T730SH CRT modelinde bu özellik olması ki ucuz olan da olması bana ters geldi. Ayrıca göze çarpan diğer özellik doğal olarak kasalar arasındaki boyut ve kilo farkı son olarakta ön panel renk farklılığı ve kontrol tuşarında ki tasarım farklılığı. Ekranda ki OSD kontrol panelleri de aynı görebildiğim kadarıyla.
LG F700B CRT
LG T730SH CRT
Arkadaşlar bu iki model hakkında kıyaslama yapacak arkadaş yok mu acaba
Philips 107S dusun yada samsung dusun, bu iki model agir basti, lg!cici yok burada:))))
Ben 107p aldim, anladigim kadariyla p serisi philipsin en iyi serisi cunku birde 22" var, baskada yok...
hoca philips 107p5 al bence.....
quote:
Orjinalden alıntı: kastaniga
hoca philips 107p5 al bence.....
Aldim bile:)
quote:
Philips 107S dusun yada samsung dusun, bu iki model agir basti, lg!cici yok burada:))))
Ben 107p aldim, anladigim kadariyla p serisi philipsin en iyi serisi cunku birde 22" var, baskada yok...
quote:
hoca philips 107p5 al bence
Arkadaşlar aslında önermiş olduğunuz monitörü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum zaten, cafede kullanacağım monitörün birazda alımlı olması gerektiğini düşündüğüm için LG almayı düşünüyorum aslında, ama 107P5 alma ihtimalimde yüksek
Hocam tip mi lazim 107p5
Hocam sekil li bir monitormu lazim 107p5
Hocam kisisel fikrim git bu monitorleri canli gor....
Ama bu monitor 17" gibi durmuyor, 19" gibi gorunuyor....
Gozunle gorup kendin karar ver
quote:
Hocam tip mi lazim 107p5
Hocam sekil li bir monitormu lazim 107p5
Hocam kisisel fikrim git bu monitorleri canli gor....
Ama bu monitor 17" gibi durmuyor, 19" gibi gorunuyor....
Gozunle gorup kendin karar ver
Arkadaşım fiyat olayını araştırmaya başladım ben aldığım da 175$+KDV civarındaydı fiyat uygun gelirse P5 alabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: GöKaY!!
quote:
Orjinalden alıntı: LostNdumb
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GöKaY!!
kardşeim hiç philips le lg ye karışma alacaksan samsung al
:)))))Eyvallah
Anladigim kadariyla, Philips ve Samsung en iyi secimlerdi.
Bense Philips'i tercih ettim..Kismet, ama 107p5 canavar...
Ayrica abimde Samsung var, aksam kiyas yapacagim.
Philips
SAMSUNG
Philips
107T'nin tipini hic begenmiyorum, konka monka dandik markalar gibi geliyor bana...tip olarak samsung cok kaliteli gibi gorunuyor plazma gibi...
ama 107p5'i cok tavsiye ettiler, kutusundan cikartirken cok sasirdim, gercekten olamaz boyle bir sey dedim...ve iyiki bunu almisim dedim.