Şimdi Ara

Monitor Alacagim, Philips'mi Lg'mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alfredo

107T'nin tipini hic begenmiyorum, konka monka dandik markalar gibi geliyor bana...tip olarak samsung cok kaliteli gibi gorunuyor plazma gibi...

ama 107p5'i cok tavsiye ettiler, kutusundan cikartirken cok sasirdim, gercekten olamaz boyle bir sey dedim...ve iyiki bunu almisim dedim.

Bencede iyi bir tercih yapmışsın, iyi günlerde kullanmanı diliyorum
  • ben philips kullanıyorum ve çok memnunum lg de kullandım ama memnun kalmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

107T'nin tipini hic begenmiyorum, konka monka dandik markalar gibi geliyor bana...tip olarak samsung cok kaliteli gibi gorunuyor plazma gibi...

ama 107p5'i cok tavsiye ettiler, kutusundan cikartirken cok sasirdim, gercekten olamaz boyle bir sey dedim...ve iyiki bunu almisim dedim.

Bencede iyi bir tercih yapmışsın, iyi günlerde kullanmanı diliyorum

Tesekkur ederim hocam
  • 107 t gerçekten flat monitor.ayrıca lightframe var. ama 107 s ye yandan bakarsanız gerçekten flat olup olmadığını görürsünüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beorn26

107 t gerçekten flat monitor.ayrıca lightframe var. ama 107 s ye yandan bakarsanız gerçekten flat olup olmadığını görürsünüz.

Kesinlikle katilmamak elde degil....

107S;
    Cok az bir ovellik soz konusu
  • Fiyat aralığını bilemem ama LG F700B derim ben...
  • LG700B fiyatina gore 107p5 daha iyi gibi gorunmuyor mu ?
  • YAW ARKADAŞLAR SİZLERE İNANAMIYORUM.. BAŞTAN SONA TÜM MESAJLARI OKUDUM; ADAM MONİTÖRÜ ALMIŞ ESKİTMİŞ BİLE.. HATTA O MONİTÖRÜ KULLANARAK OKUYOR BELKİ YAZDIKLARINIZI AMA SİZ OKUMAYA ÜŞENİP SADECE POST ARTTIRMAK İÇİN YAZI YAZAN VE FORUMA Bİ FAYDASI OLMAYAN İNSANLAR HALA 'YOK LG AL YOK SAMSUNG AL' YAZIYOSUNUZ..

Hiç cevap verip tartışma başlatmayın. Kabahatinizle oturun..

isim vermiim diyorum ama gökay ; hocam şu başlığı baştan bi oku be.. bi bak bakalım adam nerde 'aldım' demiş ve sen ordan buraya kaç kere 'samsung al' yazmışın.. bu kadar önemli mi? tavsiyeni ver git kardeşim, 35 kere aynı şeyi söylemenin nasıl bir amacı olabilir?

• quote:

Orjinalden alıntı: ronishark

YAW ARKADAŞLAR SİZLERE İNANAMIYORUM.. BAŞTAN SONA TÜM MESAJLARI OKUDUM; ADAM MONİTÖRÜ ALMIŞ ESKİTMİŞ BİLE.. HATTA O MONİTÖRÜ KULLANARAK OKUYOR BELKİ YAZDIKLARINIZI AMA SİZ OKUMAYA ÜŞENİP SADECE POST ARTTIRMAK İÇİN YAZI YAZAN VE FORUMA Bİ FAYDASI OLMAYAN İNSANLAR HALA 'YOK LG AL YOK SAMSUNG AL' YAZIYOSUNUZ..

isim vermiim diyorum ama gökay ; hocam şu başlığı baştan bi oku be.. bi bak bakalım adam nerde 'aldım' demiş ve sen ordan buraya kaç kere 'samsung al' yazmışın.. bu kadar önemli mi? tavsiyeni ver git kardeşim, 35 kere aynı şeyi söylemenin nasıl bir amacı olabilir?

ya hoca baslıga baktık bi ikide mesaja ben yeni farkettim.topic de bi not falan olsa anlarız. günahımızı alıyorsun. bütün mesajları okumak da uğrastırıyo.

• Alfredo abindeki 793mb ile kıyas yapacaktın senin monitörü. Kıyaslamayı yaptınmı çok fark varmı arada? Senin aldığın monitörde merak ettiğim geometrik olarak performansı nasıl yani kenarları sabit kalabiliyormu, mesela siyah bir arka plan üzerine açık renkte bir pencere veya beyaz bir sayfa açınca kenarların geometrisi sabit kalabiliyormu. Bide yazılar net görünüyormu, mesela sağ alttaki saat rahatça okunabiliyormu...? Ayrıca hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 9 Kasım 2005, 16:59:27 >
  • Aslinda bu topic sorun oldugu icin ben aciklamamistim....acikliyorum

7 aydir 793DF kullaniyor abim bu monitoru gordugu ilk anda sordugum soru bu monitor seninkinden buyukmu oldu... Aynen cevab bu benim monitorumden buyuk oldu...

Goz aldatmasi olarak bu monitor 19" gorunuyor. Cunku abim eve gitti telefon acti dedigi sey, samsung gozumde kucucuk geldi...ve ben butun mesajlarimda samsung gozume kucuk geliyor olmustu.

107p5

En - 32,5
    Boy - 24,4
    Capraz - 40,5

Masadan olcum ise - 41

793DF

En - 32,5
    Boy - 24,4
    Capraz - 40 (ilginc oyle degil mi ? bende anlamadim)

Masadan olcum ise - 37

Ayrica abim biraz oturduktan sonra bunun 107p5'in isigi cok acik dedi...Halbuki standart ayar durumda yani %50 isik durum ve ben butun postlarimda diger monitorlerin isigi kisik geldi demistim.

Cevahirde ise MB'i DF'den daha iyi gordum.

En son abim su cevabi verdi, bende philips alicaktim aldirmadiniz ki oldu....

Bu sadece kullanici dusunceleridir.

• Bu arada ben 17" cok kullandim ama bu halen gozume 19" gibi buyuk geliyor.

Ben su an 1280x1024 75 Hertz calistiritorum.
  • geometrisi hakkında bişey yazmamışsın.
  • samsung
  • samsung
  • aslında sony almak lazım ama fiyatlarından dolayı pek alınamıyom philips öneriririm fiyat/performans oranı iyi

benim kullandıklarım:

philips 17" 107t5
    philips 22" 202p4

• quote:

Orjinalden alıntı: Logic_Man

geometrisi hakkında bişey yazmamışsın.

Sorduğun geometri olayı tamamen ekran kartına bağımlıdır.Monitor ne kadar kaliteli olursa olsun ekran kartının desteklediği hertzde görüntü verir.görüntünün kusursuz olması için kullandığın çözünürlükteki gerekli hertzi ekran kartının da desteklemesi şarttır.Desteklemediği yada zayıf kaldığı durumlarda görüntü düzeltilemeyecek kadar bozuk olur.
  • SAMSUNG 793MB... 0.20mm nokta aralığı var bi kere! Ayrıca görüntü kalitesi olarak hiç bi monitör kafa tutamaz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKaY!!

samsung

sen hastasın..

tamam ulan samsung.. Ben de evdeki phillips i ve işyerindeki tüm monitörleri satıp samsung alıyorum.. Herkes samsung alsın arkadaşlar.. Başka türlü olmicak..

• quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

quote:

Orjinalden alıntı: ronishark

YAW ARKADAŞLAR SİZLERE İNANAMIYORUM.. BAŞTAN SONA TÜM MESAJLARI OKUDUM; ADAM MONİTÖRÜ ALMIŞ ESKİTMİŞ BİLE.. HATTA O MONİTÖRÜ KULLANARAK OKUYOR BELKİ YAZDIKLARINIZI AMA SİZ OKUMAYA ÜŞENİP SADECE POST ARTTIRMAK İÇİN YAZI YAZAN VE FORUMA Bİ FAYDASI OLMAYAN İNSANLAR HALA 'YOK LG AL YOK SAMSUNG AL' YAZIYOSUNUZ..

ya hoca baslıga baktık bi ikide mesaja ben yeni farkettim.topic de bi not falan olsa anlarız. günahımızı alıyorsun. bütün mesajları okumak da uğrastırıyo.

Yok sen bi tanecik mesaj atmışın zati.. buna kimse kızmaz; sonuçta fazla uzun olunca benden başka kimse okumuyo heralde zati.. lafım 45 kere mesaj atan gençlere.. bir mesajla noolcak.. üstelik philips al demişin..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.