21 inc led monitör alacağım ama hepsinde sabit ayaklar şuan kullandığım 2043bw modelinde bile istediğim gibi yukarı aşağı yapıp göz ihzama alabiliyorum.
Böyle bir modeli yokmu?
SeSioN
kullanıcısına yanıt
Bahsettiğiniz samsung modelinde yükseklik ayarı ve pivot özelliği sağlayan özel bir ayak var.
Şu anda bu özellikler sadece kurumsal ürünlerde bulunuyor. Kurumsal ürünlerinde liste fiyatları genelde yüksek olur ama projelerde vesaire düşük fiyatla satılır.
quote:
Orijinalden alıntı: erkange
Bahsettiğiniz samsung modelinde yükseklik ayarı ve pivot özelliği sağlayan özel bir ayak var.
Şu anda bu özellikler sadece kurumsal ürünlerde bulunuyor. Kurumsal ürünlerinde liste fiyatları genelde yüksek olur ama projelerde vesaire düşük fiyatla satılır.
Ben zaten bahsettiğim üründe yok demedim kendim kullanıyorum :) ama Full hd Samsung monitör 21-24 arası almak istesem yok yani bulamadım
21 inçler artık giriş seviyesi ve ucuz olduğundan o tür özellikler koymuyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
Yani Lg Samsung hiç birinde yok doğrumu anladım boşa aramayım o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioN
quote:
Bütün monitörlerine tek tek bakmadım ama genel olarak olmuyor. Daha büyük ve pahalı modellere koyuluyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioN
quote:
Bütün monitörlerine tek tek bakmadım ama genel olarak olmuyor. Daha büyük ve pahalı modellere koyuluyor.
Hocam ben 2043bw'de ayaklı olduğu için genelde göz ihzamda yapabiliyordum acaba şimdi cok zorlanırmıyım bu ayaklar sabit olduğu için bu konuda fikriniz nedir?
Hocam ben 2043bw'de ayaklı olduğu için genelde göz ihzamda yapabiliyordum acaba şimdi cok zorlanırmıyım bu ayaklar sabit olduğu için bu konuda fikriniz nedir?
O senin boyundan tut oturduğun yerin yüksekliği ve monitörün ayak yüksekliğine göre değişir. Alırken bunları hesaplaman lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme