Şimdi Ara

Monitör Ekran Pembe Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kasayı arkadaşın monitörüne bağlayınca sanırım VGA girişinde bir elektriklenme oldu ve bilgisayarı tekrar kapatıp açınca ekran rengi artık pembe-mor oldu. Kendi monitörüm ve kablomla taktığımda aynı sorun yine devam etti.
    Sanıyorum vga girişinde veya ekran kartında problem var gibi gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: dropofblood

Merhaba arkadaşlar,
    Kasayı arkadaşın monitörüne bağlayınca sanırım VGA girişinde bir elektriklenme oldu ve bilgisayarı tekrar kapatıp açınca ekran rengi artık pembe-mor oldu. Kendi monitörüm ve kablomla taktığımda aynı sorun yine devam etti.
    Sanıyorum vga girişinde veya ekran kartında problem var gibi gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz

onboard dan denediniz mi ?
  • onboarddaki vga dediğin kasanın arkasındaki 2. vga çıkışı mı oradan görüntü alamadım ben bir ayar mı yapmak gerekiyor yoksa orası da mı felç
  • quote:

Orijinalden alıntı: dropofblood

onboarddaki vga dediğin kasanın arkasındaki 2. vga çıkışı mı oradan görüntü alamadım ben bir ayar mı yapmak gerekiyor yoksa orası da mı felç

harici ekran kartını çıkartıp onboard olanı dene, eğer gene yapıyorsa kabloda ya da monitör girişinde sorun olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran renkler gitti
    9 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.