Şimdi Ara

Monitör görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Samsung syncmaster 732n plus monitörüm var. Yaklaşık 8 yıllık. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Fakat geçenlerde bilgisayarı açtığımda görüntü gelmedi. Tuşuna basıyorum fakat görüntü gelmiyor. Ekran siyah bi şekilde kalıyor. Ama bi ayrıntı fark ettim. Monitör ayarları için altındaki tuşa bastığımda ekranda çok az bir şekilde ayar kutucuğu çıkıyor. İçini açıp baktım. 1 tane kondansatör şişmişti. Değiştirdim. Fakat görüntü yine gelmedi. Sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip masaüstü bilgisayarımda da aynı sorun var
  • Yardımcı olabilecek birileri yok mu???

• camlica34 C kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Eğer çok silik şekilde görünüyorsa büyük ihtimalle monitörün arka aydınlatmasını yapan lamba ya da inverter kartı arızlanmıştır. Değiştirirsen sorun çözülecektir. Fotoğraf koyman mümkün mü? Yanan kondansatör neredeydi tam olarak?
    Eğer yapabilirsen üst kapağı açıkken monitör ekranının üst kısmından led feneri aşağı doğru tut hocam. Göreceksin farkı. Umarım halledebilrisin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notimportantali -- 13 Ağustos 2015; 21:33:20 >
  • Hocam şuan evde değilim geçtiğim zaman fotoğraf koyup dediklerini dikkate alacağım. Yardımın için teşekkürler hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    Monitöre görüntü gelmiyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.