Şimdi Ara

Monitör ikilemi!!(GO, LG, BENQ ve SAMSUNG'cular Buraya...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, SAMSUNG 940 BW, BENQ FP94VW, L L194WT-SF iste bu monitorler arasinda kaldim.. Hepside iddali duruyo. Genelde cok oyun oynamam, film izlemeyi severim, onunda dısında arastirma yaparim, interneti ve ofisi kullanirim... Yaptigim arastirmalara gore, cok konuşulan ünlü samsung 940bw fiyatıyla ve tepkime suresiyle iyi(4ms) ama kontrasti biraz dusuk oldugu icin mat gibi sanki (filmlerde sorun yaratabilir), lg nin kontrasti bu bakiman samsunga gore ii tepkimesi dusuk(5ms) fiyati ayni, benq ya gelince tepkimesi 2ms kontrast 800:1, fakat genelde bu monitor icin oyunculara yonelik sınıflandirmasi yapmislar, (yani benimde oyunlarla aram malum...) bu diger iki monitorle olan aradaki fiyat farkini verip benq mu almali, napmali kafayi yemek uzereyim artikk!! hadi arkadaslar burda bi sinerji yaratıp benm gibi 19" te karar verememis arkadaslara bi yol çizelim... Hepinizin fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

Ürün özellikleri şöyle:

BENQ:http://www.benq.com.tr/products/LCD/?product=1009

SAMSUNG 940BW:http://www.hardwaremania.com/forum/hm/incelemeler/kullanici-incelemeleri/samsung-940bw-19-wide-4ms-70556.html

LG L194WT-SF:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1952

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bourneparty -- 28 Mayıs 2007; 8:13:26 >

• Oyunculara yönelik ürünler her zaman high end yada en azından sınıfının en iyi ürünleridir. Sadece oyun için düşünme, diğer her alanda da beklenilenden fazlasını verir gaming-grade ürünler. Bu yüzden benq'yu eleme oyuncular için diye. Ama benq da diğerlerinden pahalı tabii.
  • Bugun yaptıgım arastirmalar sayesinde bi urun daha kattim secenekler listesine o da pek fazla duyulmamis ama genelde alan herkesin memnun kaldigi GO GLOBAL W9006S, iddialara gore samsung 940bw den daha canli renklere sahipmis be backlight problemide daha azmis, bu arada tepki sureside aynı(4ms)... Ve listedeki diger monitorlerin hepsinden daha ucuz, 269 ytl ye alan varmis, buyrun incelemesi burda:

http://forum.donanimhaber.com/m_10750645/tm.htm

@Rebell
    teskkr ederim yorumun icin, internette benq hakkında pek fazla inceleme olmadigindan biraz kararsizim bu urunu almak konusunda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bourneparty

Bugun yaptıgım arastirmalar sayesinde bi urun daha kattim secenekler listesine o da pek fazla duyulmamis ama genelde alan herkesin memnun kaldigi GO GLOBAL W9006S, iddialara gore samsung 940bw den daha canli renklere sahipmis be backlight problemide daha azmis, bu arada tepki sureside aynı(4ms)... Ve listedeki diger monitorlerin hepsinden daha ucuz, 269 ytl ye alan varmis, buyrun incelemesi burda:

http://forum.donanimhaber.com/m_10750645/tm.htm

@Rebell
    teskkr ederim yorumun icin, internette benq hakkında pek fazla inceleme olmadigindan biraz kararsizim bu urunu almak konusunda...

aynen ben de bulamadım bir inceleme, sanırım yeni çıkan bir monitor olduğundan aslında 3 ay oldu çıkalı ama yok bir inceleme. Ama forumda kullanan arkadaşlara sordum pm atıp hatta birinde 940bw varmış önceden bozulunca fp94 almış. renkler çok canlı, video ve oyunlarda çok iyi diyolar. Go globali alma bence bahsettiğimiz 3 monitörle kıyaslanmaz. ayrıca görüş açıları düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 27 Mayıs 2007; 13:54:18 >

• Acıkcasi eger BENQ FP94VW yu almaktan vazgecersem Go global i dusunebilirim, cunku samsung 940bw ile kiyasliyip daha iyi oldugunu soliyen arkadaslar var (bknz hckacmaz,verdigim go global linkinde), go'nun gorus acisina gelince 5-10 derece oynuyor, cok fark yaratmaz diye dusunuyorum, tabi bunlara ek bi de lg nin modeli war LG L194WT-SF(2000:1 kontrast iddali gozukyor) karar vermek cok zor

Olu piksele gelince onu kıyaslamaniza gerek yok zaten alirken test edip alıcam
  • GO GLOBAL W9006S kullanıyordum onu bir arakdaşa satıp benq fp94 aldım..işyernde kullanıyorum, kullanım açısından öyle anlı şanlı bi fark yok en azından benim hissedebileceğim bi fark yok...ayrıca go global ustunde hoporlorun olması iş yeri için avantaj...tabiki fiyatınıda unutmamak lazım...go global hdcp özelliği yok tabiki hdmi çıkışıda yok...ben sıf meraktan değiştim....aslında halada kendime soruyorum acaba değiştirmesemiydim param boşa mı gitti diye....?ama illada hdmi çıkışı olsun diyosanız zaten benq dan başka alternatifiniz yok...
  • bence biraz daha para ver en azından samsung931bw al... biraz daha yükseltebilirsen tabiki 206bw :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: El_domingo

GO GLOBAL W9006S kullanıyordum onu bir arakdaşa satıp benq fp94 aldım..işyernde kullanıyorum, kullanım açısından öyle anlı şanlı bi fark yok en azından benim hissedebileceğim bi fark yok...ayrıca go global ustunde hoporlorun olması iş yeri için avantaj...tabiki fiyatınıda unutmamak lazım...go global hdcp özelliği yok tabiki hdmi çıkışıda yok...ben sıf meraktan değiştim....aslında halada kendime soruyorum acaba değiştirmesemiydim param boşa mı gitti diye....?ama illada hdmi çıkışı olsun diyosanız zaten benq dan başka alternatifiniz yok...

arkadaşlar 1ay geçmiş cevap yazıyorsunuz tarihe baksanıza atı alan üsküdarı geçmiş siz tavsiyede bulunuyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

GO GLOBAL W9006S kullanıyordum onu bir arakdaşa satıp benq fp94 aldım..işyernde kullanıyorum, kullanım açısından öyle anlı şanlı bi fark yok en azından benim hissedebileceğim bi fark yok...ayrıca go global ustunde hoporlorun olması iş yeri için avantaj...tabiki fiyatınıda unutmamak lazım...go global hdcp özelliği yok tabiki hdmi çıkışıda yok...ben sıf meraktan değiştim....aslında halada kendime soruyorum acaba değiştirmesemiydim param boşa mı gitti diye....?ama illada hdmi çıkışı olsun diyosanız zaten benq dan başka alternatifiniz yok...

arkadaşlar 1ay geçmiş cevap yazıyorsunuz tarihe baksanıza atı alan üsküdarı geçmiş siz tavsiyede bulunuyorsunuz

valla arkadaşım ölmüş konuyu canlandıran utansın bizde suç yok dikkat edemedim :)

• go global 19" = hb de 288 ytl ve 12 taksit
  • aslında konu hala güncelliğini koruyor...
  • Evet ben de takip ediyorum. Önümüzdeki aylarda bir 19 WS alacağım. Şimdiden takibe başladım.
    quote:

aslında konu hala güncelliğini koruyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.