Şimdi Ara

MONİTOR KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Bilgisayarımın özellikleri Intel dual core 2 duo cpu 2.20 ghz. 3 gb ram. ATI radeon HD 2600 pro 512 mb (128 bit) ekran kartı. 550 gb hard disk. Son 1 haftadır bilgisayarım çalışırken bir anda monitor kapanıyor ve kasa çalışmaya devam ediyor. Ramleri denedim fakat sorun çıkmadı. Ekran kartı çok ısınıyordu, fanı değiştirdim fakat yinede çok ısınıyor. Sorun direk olarak ekran kartından mı? acaba ana kart slotunda bir problem olur mu? Bu arada pc yi normal kapatıp açtığımda, ortalama 40 dk çalışıyor sonra monitor kapanıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• SORUN EKRAN KARTINDA AYNI ŞEY BENİM BAŞIMA DA GELMİŞTİ , KESİN ÇÖZÜM EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRMEKTE AMA ŞİMDİLİK İDARE ETMEK İÇİN FIRINLAMA YÖNTEMLERİ VAR .EKRAN KARTINI ISITIYOSUN VE KENDİNE GELİYOR EKRAN
  • Benim sorunumda bu arkadaşınkine yakın ama tam olarak aynısı değil. Bilgisayar bazen yani genellikle sabah ilk açılışta ekrana görüntü aktarmıyor. 2-3 kere resetlediğim zaman her şey normale dönüyor ve bir daha herhangi bir sorun olmuyor. 2-3 kere resetlemek yerine bilgisayarın tüm kablolarını söküp tekrardan bağladığımda yine problem çözülüyor ve normal çalışmaya devam ediyor. 2 gün önce ilk defa çalışmaya devam ederken bir anda ekran karardı ve resetlemek zorunda kaldım. Yine 2-3 reset gerekti sonra kendine geldi. Birde şunu ek bilgi olarak verebilirim; bu problem kasanın içerisinde ki tozları almak için temizlemeden sonra oldu ancak çok derin bir temizlik değil üstün körü bez ile görünebilen yerleri sildim sadece belki bir ihtimal ekran kartını ve ramleride sökmüş olabilirim o esnada tam emin değilim.

Bir önerisi yada tecrübesi olan yardımcı olursa şimdiden teşekkürler.

Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz
    AMD Radeon R9 290X
    Asus  Z97-A
    8 GB Ram

• Kardeş ram ve ekran kartını sıkıştır olmadıysa habelesiriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiberÇeri kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk başta dalga geçiyorsun zannettim ama Ekran Kartını birazcık kuvvetli sıkıştırınca problem çözüldü :) Eyvallah.
  • Önemli değil kardeşim tecrübe bazen cok basit bazende cok karmaşık olabiliyor o yüzden sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasvirat

Benim sorunumda bu arkadaşınkine yakın ama tam olarak aynısı değil. Bilgisayar bazen yani genellikle sabah ilk açılışta ekrana görüntü aktarmıyor. 2-3 kere resetlediğim zaman her şey normale dönüyor ve bir daha herhangi bir sorun olmuyor. 2-3 kere resetlemek yerine bilgisayarın tüm kablolarını söküp tekrardan bağladığımda yine problem çözülüyor ve normal çalışmaya devam ediyor. 2 gün önce ilk defa çalışmaya devam ederken bir anda ekran karardı ve resetlemek zorunda kaldım. Yine 2-3 reset gerekti sonra kendine geldi. Birde şunu ek bilgi olarak verebilirim; bu problem kasanın içerisinde ki tozları almak için temizlemeden sonra oldu ancak çok derin bir temizlik değil üstün körü bez ile görünebilen yerleri sildim sadece belki bir ihtimal ekran kartını ve ramleride sökmüş olabilirim o esnada tam emin değilim.

Bir önerisi yada tecrübesi olan yardımcı olursa şimdiden teşekkürler.

Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz
    AMD Radeon R9 290X
    Asus  Z97-A
    8 GB Ram

Selamlar sorun tamamen çözüldü mü ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda yorum yapan, destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler :)
  • konu hakkında fikrim yok ama 550 gb harddisk varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.