Şimdi Ara

Monitör Kapanması Sorunu [ACİL YARDIM LÜTFEN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bilgisayarımı 2005 yılında aldım o yıldan bu yana hiçbir sorunu cıkmadı donanımsal olarak.Sadece Geçen sene 'ATI' Ekran kartı almıştım.1 Sene kullandım hiçbir sorun olmadı dün bilgisayarımı açtım Monitörümün Ekranı Karardı birden sonra dügmesine yine bastım açıldı.Ama aradan 30 sn geçince yine kapanıyor.Kasa çalışıyor ama Ekran kararıyor.Diger forumlarda okudum başkalarında mouse ve klavye ışıkları filan sönüyomuş.Bende öyle birşey olmuyor sadece monitör kapanıyor.Dügmesine basıp açıyorum ama yine kapanıyor 20-30 sn sonra.Bu sorun neden olabilir Monitör'den mi Yoksa Kasa'dan mı bi yardım edin LÜTFEN..

Şimdiden teşekkürler

• bndede boyle sorun var pcyı kapatıp acınca gecıyor bı cozum olursa bnde ogrenıyım mesajım bulunsn
  • En kolay yolu monitörü başka bir bilgisayara takıp denemek. Eğer monitör çalışıyorsa ya ekran kartı sorunlu yada ana kartın üzerindeki kondansatörler şişme yapmıştır. Nede olsa 2005 de aldım diyorsun. 7 yılda normal şişme yapması ana kartın üzerindeki kondansatörler. Hatta akma bile yapmıştır. Ama dediğim gibi ekran kartı da olabilir. Ama önce monitörü bir kontrol et çünkü en basit onu kontrol etmek olur. Monitör mü güç kesiyor andan kapanıyor monitör yoksa görüntü gelmediği için mi kapanıyor monitör onu anlamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divercats -- 18 Temmuz 2012; 7:41:46 >
  • kardeşim çok teşekkürler ben başka bir kasa bulup deniyecegim
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var 2 yıllık bilgisayar benimkisi.
    hiçbir şey olmuyor pc normal çalışıyor sadece arkadaşında dediği gibi ekran kararıyor düğmesine basıp kapatmış gibi
    monitörün açma kapama düğmesine basıp önce kapatıp sonra açınca tekrar düzeliyor.
    yanlız arkadaşınki gibi 30 sn de bir olmuyor günde 4-5 defa anca oluyor ne zaman olacağı belli olmuyor ?
    başka kasada uzunca deneme şanşım olmayacağı için onu yapamam
    başka değerli önerileriniz var mı acaba ?
    birde şöyle sorunum var acaba ondan olabilir mi diye düşünüyorum
    monitörü ve ekran kartını bağlayan o kablonun kasadaki ucundaki mavi yeri oynatınca ekranın rengi mavi pembe yeşil falan oluyor yada sarı
    şöyle bir oynatınca biraz eski rengine geliyor orada bir temassızlık var galiba o kabloyu değiştirmeyi düşüünüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.