Şimdi Ara

Monitör O.C. nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda birkaç arkadaştan duymuştum bu monitör o.c. nedir ? Yapınca ne oluyor ? Her monitör olur mu ? Birde yapınca ne gibi sorunlar olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_erkek

duyman gereken daha çok şey var. bunuda duy ve bil istedim.

İ5 6600 + gtx980ti darboğaz yapıyor

https://www.youtube.com/watch?v=UZRNoQvVStQ

ayrıca şu arkadaşda uzaktan değil aranızdan biri

i5 6600 GTX 980 Tİ Darboğaz Yapar mı ?

ayrıca intel i7 varken , i3 + i5 lere en iyi işlemci demek mantıksızlık olur.
    i3 düşük i5 orta i7 yüksek işlemcidir. k ları overclockları işin içine katmıyorum. i5 6600K falan darboğaz yapmaz.

ama o güvendiğiniz i5 6600 kesinlikle yapıyor. hani konularda diyorlar eeee herkes i7 mi alacak ? gtx1070 - gtx1080 isteyen herkes alacak evet stabil sistem istiyorlarsa alacaklar! i7 pahalı bir işlemci değil. senin ülkende bir ekran kartı 3500 liraya geliyorsa 1300 lirada işlemciye ver gitsin. senin ekonomin kötü, başka bir izahı yok.

ayrıca her konuda i3 6100 yanına gtx1070 öneren arkadaşlar pek mantıklı değil.

Hocam yanlış anlamanızı istemem lakin sizin yaptığınız da post kasmaktan başka birşey değil, diğer üyelere post kasma derken sizin hem konunuzun olmasına rağmen bunu yapmanız hoş değil. Arkadaşın konusuyla uzaktan yakından alakası olmayan bir mesaj atmışsınız.

Bu arada monitör overclock, monitörünüzün refresh rate'ini arttırmak için yapılan bir işlemdir.

http://www.overclock.net/t/1493866/guide-overclocking-your-monitor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MertBsk

quote:

duyman gereken daha çok şey var. bunuda duy ve bil istedim.

İ5 6600 + gtx980ti darboğaz yapıyor

https://www.youtube.com/watch?v=UZRNoQvVStQ

ayrıca şu arkadaşda uzaktan değil aranızdan biri

i5 6600 GTX 980 Tİ Darboğaz Yapar mı ?

ayrıca intel i7 varken , i3 + i5 lere en iyi işlemci demek mantıksızlık olur.
    i3 düşük i5 orta i7 yüksek işlemcidir. k ları overclockları işin içine katmıyorum. i5 6600K falan darboğaz yapmaz.

ama o güvendiğiniz i5 6600 kesinlikle yapıyor. hani konularda diyorlar eeee herkes i7 mi alacak ? gtx1070 - gtx1080 isteyen herkes alacak evet stabil sistem istiyorlarsa alacaklar! i7 pahalı bir işlemci değil. senin ülkende bir ekran kartı 3500 liraya geliyorsa 1300 lirada işlemciye ver gitsin. senin ekonomin kötü, başka bir izahı yok.

ayrıca her konuda i3 6100 yanına gtx1070 öneren arkadaşlar pek mantıklı değil.

Hocam yanlış anlamanızı istemem lakin sizin yaptığınız da post kasmaktan başka birşey değil, diğer üyelere post kasma derken sizin hem konunuzun olmasına rağmen bunu yapmanız hoş değil. Arkadaşın konusuyla uzaktan yakından alakası olmayan bir mesaj atmışsınız.

Bu arada monitör overclock, monitörünüzün refresh rate'ini arttırmak için yapılan bir işlemdir.

http://www.overclock.net/t/1493866/guide-overclocking-your-monitor

sen benim o mesajımı okumuşsun diğer 100 tane mesajımı okuyamamışsın.
    o diğer 100'e yakın mesajımın 50 sinde şöyle birşey yazıyor;

ben burada post kasma derdinde veya profil yapma derdinde değilim. banlanmak gibi bir endişem yok.
    bildiğimi anlatır geçerim. i3 yanına 1070 önerenleride tokatlamaktır asıl görevim.
    eğer profil kasma niyetim olsaydı everest al geç i3 6100 al + 1080 bekle derdim.

ayrıca yanlış anlaşılan birşey yok.
    inten fanlığını bırakıp yazdıklarımı okusaydınız hak verirdiniz.
    saygılar sevgiler

ben mi intel fındığı yapmışım? bilip bilmeden yorum yapmayın, 1 günde 95 mesaj atmışsınız ve mesajlarınızın içeriği gördüğüm kadarı ile aynı, diğer mesajlarınıza bakacaktım lakin profiliniz gizli

• Up

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bende va panel var -genelde va ve ips panellerde yapanları duymuştum-,amd menüsünden profil ayarları var oradan 70 hze çektim,şimdi artık eskisine nazaran daha akıcı oldu diyebilirim,oyunlarda 70 fpsye kadar görüntülenebiliyo böylelikle,aslında piyasada pekçok va panelin 72 ve üstü klullandığını duydum ama 70 ten sonrası sakatlaşmaya başlar denildiğinden daha fazla çıkmadım ben.
    Şöyle çok fazla aşırtırsan donanıma zarar verebilirsin,zaten amdnin kendi programındada sana bişey onaylattırıyo,tıpkı işlemciye aşırtma yaptığındaki gibi.
  • 60 hz ips panel var 78 hzye oc yaptim

• quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Şöyle bende va panel var -genelde va ve ips panellerde yapanları duymuştum-,amd menüsünden profil ayarları var oradan 70 hze çektim,şimdi artık eskisine nazaran daha akıcı oldu diyebilirim,oyunlarda 70 fpsye kadar görüntülenebiliyo böylelikle,aslında piyasada pekçok va panelin 72 ve üstü klullandığını duydum ama 70 ten sonrası sakatlaşmaya başlar denildiğinden daha fazla çıkmadım ben.
    Şöyle çok fazla aşırtırsan donanıma zarar verebilirsin,zaten amdnin kendi programındada sana bişey onaylattırıyo,tıpkı işlemciye aşırtma yaptığındaki gibi.

Birşey soracağım. O.c. yapınca çözünürlük düşüyor galiba. Ben eğer samsung'un 4k 60 hz monitörünü alırsam ve 1080p'ye düşmesini göze alırsam kaç hz'ye o.c. yapabilirim ? Birde o.c. yapınca ms değeri falan değişiyor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C# ve Php aynı anda gider mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Yoo çözünürlük aynı ordaki ayarlardan sen belirliyosun herşeyi
     Monitör O.C. nedir ?
  • Hz değerini artırmak yani 60 hz yi 75 hz yapmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.