Şimdi Ara

Monitör seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şu an bilgisayar toplama aşamasındayım. Birkaç parçayı topladım ekran kartı seçimimi ise, 1080, 1080 ti yada amd yeni gelecek vega serisinin üst versiyonlarından yana kullanacağım. Sorun burada başlıyor, monitör seçimi. Var olan alanım dolaysıyla 25'' den büyük olmamalı, 4k monitör de almak istemiyorum o kadar küçük ekrana zaten yok. 2k almak istiyorum ama 2k monitörler yavaş, hızlı olanlarda tn panel. Yıllarca tn panel kullan biri olarak kesinlikle tn panel istemiyorum, hatta nefret ediyorum renkler ve görüş açısı olarak. 1080p hızlı monitörler var ama 1080p de ekran kartına yazık olacak gibi geliyor. Hiçbir parçada bu kadar zorlanmadım yardım lütfen. Şu iki monitör arasında kararsız kaldım yada 2 bin tl geçmeyecek bir monitör tavsiye istiyorum. http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/monitor/philips-25-2560x1440-14ms-vga-dvi-d-hdmi-dp-qhd-ips-led-monitor-258b6qjeb-00.html
    http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/monitor/samsung-24-c24fg70-1920x1080-1ms-144hz-2xhdmi-dp-led-gaming-monitor.html#!prettyPhoto

Sistemim:
    Kasa: Thermaltake core p1 (alındı)
    Güç kaynağı: Thermaltake smartpower 80plus bronze 750W ( alındı )
    Ssd: OCZ 480GB TRION 150 Serisi Sata 3.0 SSD ( alındı)
    Ram: GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3000MHz CL16 1.35V Dual kit RGB LED (alındı)
    Anakart: MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC DDR4 4000MHz(O.C.) ıtx yada
    ASUS ROG STRIX Z270I Gaming 4266MHz (OC) DDR4 , Wifi, ıtx.
    (anakart seçimimi AM4 mini ıtx kartlar çıkarsa ona göre değiştirebilirim.)
    İşlemci: i7 7700k yada ıtx am4 çıkarsa 1600x
    Ekran kartı: 1080;1080ti yada amd vega
    Anakart işlemci ve ekran kartına temmuz ayındaki bütçeme ve ıtx am4 anakartların piyasadaki durumuna göre karar vereceğim ama söylediğim parçalardan daha alt versiyona inmeyeceğim.
    Monitörümü haziranda alacağım.

• ikiside alınacak monitör değil o sisteme 144hz harici monitör yakışmaz hele diğer isteklerinizide göz önüne alırsak 2000tl monitör kısmını çözmek zor..birde samsung tn panel değil ama ips de değil ne olduğuda yazmıyor o konuda bilginiz varmı?
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    va panel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.