Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: arda505 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.701
Cevap
70
Favori
65.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet konuda da yazı kalitesi arayanlar için önermeyeceğiniz modeller arasında yazmışsınız ama ben dikkat etmedim oyun amaçlı olacağı için. Demek istediğiniz "Ofis ve iş amaçlı monitör almayacak olsanız bile bu sorun çok çok göze batacaktır" ise bu modeli seçeneklerden silerim fakat onun dışında oyun için önemli değilse ben de göz ardı edebilirim bu sorunu.

• bjkyener kullanıcısına yanıt

4K'ya çıkmak pek istemiyorum hocam 40 bin tl dediğin gibi pek mantıklı değil ben esnek bütçe dedim fakat belli noktaya kadar esnetebilirim.30 bin tl de vermek istemiyorum açıkçası bu sorunlar hiç görülmeyecekse bu fiyata çıkabilinir diye düşündüm ama böyle bir şey yok sanırım.O halde o modeli eliyorum ve 30bin tl bandına çıkmıyorum.

amazon
    LG 27UP650P-W UHD 4K IPS Ekran 27 inç Monitör VESA DisplayHDR 400 Dinamik Hareket Senkronizasyonu
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C4PTSVKF/ref=ox_sc_act_title_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Bu ürün 8 bin TL alınır mı peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Üstad merhabalar,

listeye dell'in monitörünü koymamışsınız QD OLED olduğundan mıdır ? Sanıyorum mat değil.

Yani şu an full hd bir monitörüm var ama artık sistemin el verdiği standarta ulaşmak istiyorum mecbur bu dönemde alıcam.

2k 240Hz Va MiniLED ne önerirsin ya da 144Hz de olabilir?

• Merhaba arkadaşlar, monitör almayı düşünüyorum uzun bir süre araştırdım ve kullanım şeklimi gözlemledim.

İş ve oyun artı eğitim olarak üç şekilde kullanıyorum. Çok fazla video izliyorum ( Eğitim videosu , film dizi nadiren izlediğim şeylerdir. ) Bu süreçte 10 saatten fazla ekran sürem var gün içerisinde, benzer sayfalar üzerinden iş yaptığım için Oled panel tipine şüphe ile yaklaşıyorum. Çünkü 2000 - 3000 saat aynı ekran süresine 6 7 ayda ulaşacağım bu yüzden yanık riski ciddi anlamda var. O yüzden miniledlere bakıyorum.

Sistemim gayet iyi bence ama güncelleme yapabilirim ilerleyen süreçlerde teknolojinin gelişimi ile birlikte upgrade etmeyi düşünüyorum.

Sistem : 5800x3d - Msi 4080 olarak oluşuyor. İş sistemim ise m2 pro kullanıyorum.

Buna göre miniled bakıyorum, oled her ne kadar güzel olsa da kullanımıma çok ters kalıyor. Bütçem 40 55 bin civarlarında. Önereceğiniz veya bekle diyeceğiniz bir monitör bulunmakta mıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu ürün radarımda hocam ama kullanımda sorun olacak mı? Aklımda tek soru bu, baktığımız oled yanıkları 1. nesil oledlerde ve dediğim gibi testlerde 2500-3500 saat aynı ekrandayken iz çıkıyor bu süre benim için çok kısa bir zamanda tamamlanacak bir süre, dediğim gibi aynı uygulama ve web sayfaları hep ekranda vs açık. O kısmı kafamı karıştırıyor ama bu modeli bekleyeceğim

• En alınabilir 2k monitör hangisi? Yıllardır ips'den başka panel kullanmadım ama anladığım kadarıyla artık tek tercih değil o nedenle belirtmiyorum. Tek kriterim pivot olması, bütçe 10k diyelim ama daha uygun olması ekstra tercih sebebi, şimdilik rx6700 ile kullanacağım

• Ingrid I kullanıcısına yanıt

DELL 2724 D BENCE

• 27" VA QLED Samsungdan iyice bezdim; 2 sene önce paneli değişti ,geçen sene ölü piksel çıktı, 27 olmasına rağmen bulutlanma sorunu çok , HDR dandik. 27" de strateji oyunları dışında pek kesmiyor.

Şöyle en az bi 31.5" monitör lazım. 2K OLED niyetim ama 27" istemiyorum. Kesinlikle Samsung istemiyorum. IPS de düşünebilirim ama OLED ile çok farkı var sanırım ? Tavsiyesi olan varmı ?

Dell G2724D 165 Hz aldım ve memnunum, eski ekranım da Viewsonic IPS 144 Hz'di. IPS monitorlerin tepki süreleri iyi seviyelere geldi, bence fiyat özellik olarak en cazip konumdalar şu anda. Oled yerine Qned panelli oyuncu monitorleri çıktığında daha iyi olur, çünkü Qned panel renk doğruluğu olarak Oled'den daha iyi ve Oled kadar iyi kontrast sunuyor deniyor. Dediğim monitor 10K altına bulunabiliyor ve Dell'in teknik servis desteği çok güçlü.

gaming.gen.tr
    Dell G2724D 27 Inç 165Hz 1ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/331003/dell-g2724d-27-inc-165hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/

• Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

Ben de bahsettiğiniz konudan dolayı yeni teknolojileri beklemek istediğimden sene sonuna kadar kullanmak amacıyla Legion R25i30 aldım. Bu monitörü de fiyatı ve sundukları bakımından oldukça beğendiğimi söyleyebilirim keşke 27" versiyonu 2k olsaymış. Diğer tercihlerim Dell G2724D ve LG GR75Q-B idi ancak Lenovo'da karar kıldım.

Lenovo hangi model ? Büyük ekran tercih edenler için Dell'in bu monitorü de güzel, 4K HDR600 ve 144 Hz için 20K güzel fiyat.

gaming.gen.tr
    Dell G3223Q 32 Inç 144Hz 1ms HDR600 FreeSync Premium Pro UHD Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/215797/dell-g3223q-32-inc-144hz-1ms-hdr600-freesync-premium-pro-uhd-fast-ips-gaming-monitor/
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingrid -- 14 Şubat 2024; 16:54:50 >

21,5" ten 24,5" geçişte büyüklük farkı belli etmedi

monitör alınacaksa en az 27" alınmalı 28" - 31,5" boyut olarak konfor sağlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.