Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: francisco77 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.701
Cevap
70
Favori
66.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende bu monitörü düşünmüştüm ama kronik bir sorunundan bahsediliyor. İsim olarak image retention

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32'' arayanlar için Dell G3223D kullanıyorum ve çok memnunum. Almadan önce listenize alıp araştırmanızı öneririm.

• bedo20 kullanıcısına yanıt

Bir de HDR1000 olaymış var ya KONU SİLİNEBİLİR 

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

M28u alın.

Benimde listemde zaten halen fakat redditte image retention sıkıntısı var deniyor.

• İlk kez denk geliyorum o soruna gözümden kaçmış olabilir inceleme yaparken.

• Dell Alienware AW2723DF alınır mı?

• varmı fırsat kampanya fp ürünü

• bu alınır mı

https://www.hepsiburada.com/twisted-minds-27-tm27fhd180va-fhd-180hz-0-5ms-hdmi-dp-hdr-r1500-kavisli-rgb-gaming-monitor-p-HBCV00005H6TWH?magaza=Teknosa

• Fiyatına göre özellikleri güzel. Diğer forumlarda farklı modellerini kullananlar var, genel olarak sorunsuz bir marka. Hatta PS için 4K modelini almışlar.

• yigitrocks Y kullanıcısına yanıt

Alınır mı arkadaşlar?

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Niye alınmasın. İşini bilen 1000 dolara monitör alacağına 10 bine monitörün alır kalan 25 binlere güzel bir hisse senedi alır 6 ay 1 yıl 2 yıl fiyatlar ne zaman oturursa 25 binlik hisse senedini 1.5 2 - 3 e katlar sonra gider sizin imrendiginiz monitörü alır.

Teknolojideki hakimiyetinizin tutkunuzun yarısı kadarda finansal gelişiminizi arttırmaya bakın.

• TinyAngel kullanıcısına yanıt

bunun konuyla ne alakası var onu anlamadım, sen her zaman türkiye de veya dünya da borsalar sürekli olarak artış mı sağlıyor sanıyorsun. şirketler yüksek bilançolar açıklıyorlarsa bunun en başındaki sebep enflasyon, ayrıca dolar bazlı reel getiri olarak 2018 den beri düşüşte olan bir borsası var türkiyenin. bugün dolar bazlı borsa artıyorsa bunun başlıca sebepleri arasında türkiye'ye gelen kaynağı ve vadesi belirsiz sıcak para sayesinde. gri listede olduğumuzu unutmayın, o gelen sıcak para'da yakında türkiye'yi terk ettiğinde eski 130$ civarına dönmesi birkaç ay sürmez...

• someone kullanıcısına yanıt

Hocam kasma bu kadar rahat ol.

Altında alabilirsin 2024 de güzel primlenme ihtimali var 😁

Globalleşen dünyada finansal trendleri de takip etmek lazım.

Bu monitörle Samsung Odyssey Neo G7 LS32BG750NPXUF 32" arasındayım.

• Derp kullanıcısına yanıt

Neo G7 hemen hemen hepsinden iyi de o fiyatlara değer mi? OLED beklenmeli mi diye düşünüyorum. Veya sıkıntısı var mıdır? EbrarPC satıyor genelde. İade kabul ediyor mu onu bilmek lazım yoksa rakibi ülkemizde yok bu monitörün bence. Sonuçta kaç monitörde mini led var?

• 34” monitör tavsiyesinde bulunabilecek gerçek kullanıcı arıyorum. Kavisli olması şart. 34” olması yani 21:9 olması şart. 3440x1440 çözünürlükte. Oled olması da şart. G sync de şart. En az 144 hz. Fiyatlar ne alemde çok uzak kaldım. Ama bu yılki CES Fuarında yeniş süper ötesi monitörleri de gördük. Yavaş yavaş yaygınlaştıkça fiyat düşer diye tahmin ediyorum globelden bahsediyorum. Sizce bu özelliklerde ne var şuan piyasada.

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt

odyssey g8 oled uyuyor. ancak tam önerir miyim bilmiyorum..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.