Şimdi Ara

Monitör ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba ben 2 hafta kadar önce SAMSUNG LC27FG73FQMXUF 1ms(MPRT) 144Hz Quantum Dot Curved monitör aldım pc'mi ilk kurduğumda arkasında ki kulaklık çıkışını merak edip hoparlörüme bağlayıp denemiştim ve hoparlör çalışmıştı fakat dün ps4 umu kurunca ses gelmesi için hoparlörümü taktığımda sesi aktarmadığını gördüm(cızırtı gelıyor)daha sonra belki pc'de çalışır diye denedim pc dede çalışmadı daha doğrusu sürekli bir cızırtı sesi var displayport ile bağlıyorum hdmilada denedim hiçbir farkı yok ses aygıtlarından nerdeyse hepsini denedim ama inatla olmuyor acaba arkada ki kulaklık girişi bozulmuş olabilir mi 2 takmaya bozulduysa ne gerek var bu monitöre 2.acaba ses kartımla alakalı bir sorun mu?

Nvidia high definition audio var sadece gorunen anakartımda msi z370 tomahawk modeli bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Ayrıca bilgisayarıma bağlı olan razer blackwidow chroma klavyem var mikrofon ve kulaklık girişleri anakarta bağlı onun bir etkisi olur mu bu olaya 2 farklı yerden cıkıs vermeme gibisinden.Ama olsa bile ps4'de oyunda neden ses vermiyor kafam bir türlü basmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemaslan -- 2 Şubat 2018; 13:18:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Optik Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.