Şimdi Ara

Monitör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.

Daha 2 saat önceye kadar sorunsuz kullandığım LG Flatron W2243S marka ve modelli ekranım çalışmamaya başlamıştır.

Monitörü, laptop'a VGA kablosuyla bağlayıp kullanıyorum. Bugün kullanırken bir kaç defa ekran kendi kendine 5-6 saniyeliğine gitti geldi. Sonra komple gitti. Monitörü farklı 4 laptopta denedim, sonuç aynı. Yani kullandığım ana makinede bir sorun yok. VGA ve güç kablolarını eski bazı monitörlerde denedim, çalışıyor. Yani kablolarda da bir sıkıntı yok . Tek seçenek monitörün bozulmuş olma ihtimali oluyor.

Sorun ise tam olarak şu, normalde açma kapama tuşuna bastığımızda arka planda uyku modundaki gibi mhz falan yazılar çıkar, onlar hiç çıkmıyor. Ancak monitörün açma kapama tuşunun üstündeki kırmızı ışık yanıyor. Yani monitöre güç gidiyor, sıkıntı laptoptan monitöre sinyal gitmemesi gibi duruyor. Ekran simsiyah, hiç birşey çıkmıyor. Sanki monitörün VGA girişinde bir sıkıntı var. Detaylıca açıklamaya çalıştım, işin ehli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• Ek olarak birşey farkettim, çok dikkatli baktığımda siyah ekranın arkasında ana ekranı görebiliyorum..
  • Konu hort...

Arkadaşlar aynı durumdan bende muzdaribim..

Görüntü çok dikkatli bakıldığında görülebiliyor, sorun nedir ne değildir araştırması yaptım pek bir sonuç elde edemedim tavsiyesi olan var mı..

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift monitör sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Harici monitör sorunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.