Şimdi Ara

Monitör çizgi sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bilgisayarı açtığımda ilk 1 dk içerisinde ekranda aşağıdaki görselde görüldüğü gibi mor bir çizgi gözüküyor. Daha sonra kayboluyor ve kapatana kadar karşılaşmıyorum. Her açtığımda da karşılaştığım bir durum değil. Bu gün yine aynı şeyi gördüğümde bir fotoğraf alıp foruma yazmaya karar verdim. Bu durum umarım monitörden kaynaklanıyordur. Sizce sorun ne olabilir ileride karşılaşabileceğim olası problemler nelerdir. Yada ekran kartında bir sorun olabilir mi? Ekran kartında sorun olma ihtimali beni korkutuyor. Çünkü garantiye göndermek ayrı bir dert. Böyle minimal bir sorunu ispat etmek ise ayrı bir dert. Hiç bir servisin bunun gibi minimal sorunlarda hassasiyet gösterip sorun çözeceğini düşünmüyorum. Genelde ürünü mahvedip geri yolluyorlar. Servise gönderdiğimize pişman oluyoruz. Detay verecek olursam monitörüm eski bir monitör bunun yanında sistemim ise 1 yıllık güncel bir sistem diyebilirim 4060 ti 16 gb ekran kartı kullanıyorum. Monitör eski olduğu için hdmı dönüştürücüsü kullanıyorum. Vga kablomda sorun olabileceğini düşünüp yakın zamanda kabloyu değiştim fakat sorunum devam ediyor. Önerilerinizi bekliyorum. Sizce monitör harici endişelenmem gereken bir durum söz konusu mudur?

Monitör çizgi sorunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.