Şimdi Ara

Monitör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 1 hafta önce yeni bir pc topladım:
    İ5 6402p
    MSI H110m
    Kingstom HyperX 8gb
    Asus STRİX rx 470
    toshiba 1tb
    zalman z3 plus
    Highpower 500w 80+
    Windows 7 Ultimate

Sorun şu ki:
    oyun oynarken bazen monitör kapanıyor, ancak kasa çalışmaya devam ediyor. monitörün tuşlarına basınca mause veya klavyenizden bir tuşa basıp bilgisayarı uyandırın yazıyor ancak yaptığımda hiç bir şey olmuyor.
    Bu sorun Genelde FarCry 3 de oluyor ve şimdiye kadar sadece bir kere Battlefield 4 de oldu. Ancak Need For Speed rivals ve most wanted 2012 de olmuyor. Sıcaklık değerlerim normal. cpu 56-58 gpu 57-60 arasında.
    Bilgisayara anakartın sürücülerini kurarken elektirikler gitmişti ondan olabilirmi ? Birde ara sıra ekran kartından Coil while sesi geliyor bir ilgisi olabilirmi ? şimdiden teşekkürler....

• windows ta sorun var gibi windows 10 kurup denedin mi?(bu uyandırın yazan şey monitörden mi geliyor? windows uyarısı mı?)
  • Up up gerçekten acil
  • Aynı sorunu bende yaşamaya başladım bu akşam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugido kullanıcısına yanıt
    Sizin sistem neydi hocam

• K120 K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam monitorden geliyor pc den sinyal yok diye. Uyku moduna geçmiş gibi. Yarın windows 10 yukleyip deneyeceğim olacakmı..

• monitörden geliyorsa kabloda belki de monitörde düşük ihtimal ekran kartındadır sorun.
  • Bu arada bir şey fark ettim, Hep sinematik sahnelerde gidiyor.

• K120 K kullanıcısına yanıt
    Ekran kartında olabikir bencedw çünkü tıss diye bir ses yani Coil Whine yapıyor.

• Up.

• Hocam benim sistem;

FOXCONN 2AB1 Ana Kart
    GeForce 9500 GT
    4 GB RAM
    AMD Athlon II X3 460 3.40 GHZ

Yalnız sorun ekran kartıyla alakalı değil çünkü dediğim gibi benim oyun kolu da bilgisayara bağlı ve onun ışığı da gidiyor, çalışmıyor. Birde bu sorun sizde ne zamandan beri var? Benim 1 ay önce falan bir kere başıma gelmişti. Dün akşam oldu ve 7-8 kere denedim oyuna girdikten 5 dakika sonra sürekli böyle olmaya başladı.

Edit: Bu arada bende Windows 7 Ultimate kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugido -- 30 Ekim 2016; 11:06:17 >
  • Bilgisayar tamamen gitti artık, açamıyorum. Bios ekranında bile gidiyor.

• Galiba kendi kendine çözüldü olmuyor gibi şuanda hadi bakalım. Hepinize teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.