Şimdi Ara

Monitör tavsiye & öneri ve yorumlarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Nitro ED270X 27” 240Hz 1ms (HDMI+Display) Adaptive-Sync Full HD Curved Monitör

Şuan güzel bir indirimde kendisi, yarın almayı düşünüyorum fakat hakkında çok fazla doğru düzgün inceleme,tavsiye göremedim. Forumda kullanan arkadaşlar var mı? Bu monitör hakkındaki düşünceleriniz neler veya maximum bütçe olarak 2.000tl ne önerirsiniz?

• Hangi amaçlarla kullanacaksınız? Ben de monitör bakıyorum bu fiyat civarında o yüzden soruyorum.

• Oyun oynuyorum fakat öyle profesyonel şekilde değil csgo veya valorant kasmıyorum mesela ama pubg, gta, battlefield & witcher serileri, ets2 oynuyorum daha çok rp ve hikayeli oyunları tercih ediyorum. Ben siparişi verdim kargolandı yarın elime ulaşıcak gibi görünüyor. Emaneten 144 Hz 1 Ms Curved ViewSonic kullanıyorum şuan 24 inç. Bunu iade ediceğim için yukarıda belirtmiş olduğum monitörü hem 240 Hz olmasından hemde 27 inç olmasından dolayı tercih ettim açıkçası. Hepsiburada yorumlarınında çoğunluğu olumlu şekilde beni tatmin eder diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.