İnstagram gözükmeyen mesaj sorunu
Instagram üzerinde gizli 7 tane dm bildirimim var, birisi dm attığı zaman menüde 8 bildirim, uygulamaya girdiğimde dmde 1 bildirim gözüküyor 2 mesaj gelirse menüde instagram uygulama ikonunun üzerinde 2 yazması gerekirken 9 yazıyor yani gizli olarak dmde 7 bildirimim var. 2.bir hesabı açıp profili değiştirdiğimde kendi hesabıma geçerken 7 mesaj diye bildirim göstermesine rağmen dm kutumda mesaj isteği olmamasına rağmen 7 tane bildirimim var.
instagramı silip tekrar kurdum, uygulamaya tarayıcı üzerinden girdim, dmdeki tüm mesajlarımı sildim, hesabımı dondurup tekrar açtım, güncel ios ve instagram kullanıyorum, hata sorun uzun süredir var instagrama 3 kere güncelleme gelmesine rağmen problem çözülmedi.
Problem instagram uygulamasında değil benim kendi profilimde, başka hesapta aynı sorun yok fakat benim hesabımda 7 mesaj bildirimi gelip gidiyor sürekli. Facebook ile bağlantılıda değil hesabım. Bu sorunu çözen duyan bilen var mıdır ben her şeyi denediğimi düşünüyorum fakat sorunumu çözemedim 2 kerede instagram desteğe yazdım.
Xigmatek Lamiya kasa kullanıyorum ön panel mesh değil cam, öndeki 3 fan'ın direkt olarak önünde duruyor. Ön paneli çıkartıp sıcaklıklara baktım 59 dereceden 48'lere kadar indi ama hala sıcak olduğunu düşünüyorum. MSI Afterburner'den fan'ı autodan aktif ettiğim zaman 36 dereceye kadar düşüyor ama sürekli gpu fanları çalışıyor bende +60'ta devreye girdiği için açmak istemiyorum. Yük altında 67-68 derecelere kadar yükseliyor maximum. Kullandığım kasanın aynı fan'ı olduğunu düşündüğüm https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07CVKH2MZ/ref=crt_ewc_title_srh_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM bu fandan 2 adet alsam kasanın üst kısımı mesh oraya taksam kendi rgb kontrolcüsüne bağlayabilir miyim? veya msi b450-a pro max anakartım var dragon center üzerinden kontrol edebileceğim şekilde anakarta bağlantısını yapabilir miyim? Ve bu eklemek istediğim 2 fan sıcaklık değerlerinin hatırı sayılır derecede düşmesini sağlar mı? Teşekkür ederim şimdiden herkese iyi forumlar...
Battlefield 1 Online Loading sorunu!
Oyuna giriş yapıyorum online'de çanakkalede oynuyorum oyun bitiyor başka haritaya geçmek için beklerken oyun siyah ekran loading sonsuza kadar dönüp kalıyor.
Steam'den dosyaları doğruladım, Originden oyunu repair ettim, origini kaldırıp tekrar kurdum. Başka önerisi olan var mı neden yapabilir?
Epic Games Online Hesabımı Steam'e Aktarma!
İnternette baktım herkes steam hesabını epic games hesabına aktarmaya çalışıyor ben ise aksine epic games hesabımı steamdaki gta hesabıma aktarmak istiyorum. Steam Gta farklı bir online karakterimi başlatıyor rockstar launcherden ben ise epic gamesteki hesabıma steam hesabımdan girmek istiyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur, yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi forumlar :)
Monitör tavsiye & öneri ve yorumlarınız.
Acer Nitro ED270X 27” 240Hz 1ms (HDMI+Display) Adaptive-Sync Full HD Curved Monitör
Şuan güzel bir indirimde kendisi, yarın almayı düşünüyorum fakat hakkında çok fazla doğru düzgün inceleme,tavsiye göremedim. Forumda kullanan arkadaşlar var mı? Bu monitör hakkındaki düşünceleriniz neler veya maximum bütçe olarak 2.000tl ne önerirsiniz?
AppStore Bildirimleri!
|
|
Bajaj Pulsar acil yardım!
iPhone7 128 GB iOS Sorunları?!
|
Samsung S7 Edge vs iPhone 6s? YARDIM!
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.215 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware