Şimdi Ara

Bajaj Pulsar acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamın aleyküm öncelikle, 3.000 km’de 2016 Model Bajaj Pulsar NS150 aldım. Şu anda motosiklet 22.500 km civarlarında. Geçen gün yağını değiştirdim ve debriyajda biraz gevşeklik vardı onu sıktırdım. Ardından motora bindiğimde motorun kalkışlarda özellikle 3-3,5 devirler arasında benzin biter gibi tekleme yapmaya başladığını gaz yemediğini farkettim. Bugünde boşta gaz açtığımda kap kara duman attığını gördüm. Karbüratörde sorun olabileceğini düşündüm yarın sabah baktırıcam fakat Bajaj’ın Boxer modelinin karbüratörünü pulsara takıldığı zaman çok iyi sonuçlar verdiğini duydum. Kullanan bu şekilde değiştiren oldu mu?
    Bajaj Pulsar acil yardım!

Deneyimleri olan bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum herkese iyi forumlar😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karbratör vakum lastiği ve hava filitre değişimi yapılması gerekir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan Motor

karbratör vakum lastiği ve hava filitre değişimi yapılması gerekir
    Sabah 10:00'dan beri serviste hocam motor tavsiyen için teşekkür edelim bakalım sorun ne çıkıcak ne kadar ücret çıkarıcak onun bilgisinide girerim sonrasında, boxer modelinin karbüratörünü pulsar'a takma konusunda bilgin var mı?
  • boxer motorun karbratöründe vakum lastiği yok gaz pistonu direk olarak gaz teline bağlı vakumlu (diyaframlı)karbratörler hava yakıt karşımı açısından daha sağlıklı çalışan karbratörlerdir arıza belirtisi soğukken gaz yemez ve hızı düşer

• orjinalini bozmayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan Motor

orjinalini bozmayın derim
    Cevabınız için çok teşekkür ederim, servis karbüratörü temizlemiş. Şamandırası varmış sanırım onun ayarını yapmış şuanlık sorun çözüldü gaz yememe tekleme gibi sorunlar ortadan kalktı uzun kullanımda tekrarlar mı ne olur görücez :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    4 yıl önce açıldı
    Lancia delta acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.