Şimdi Ara

Monitör-Tv Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamin Aleyküm arkadaslar.Elimde bir tane Philipsin monitoru var lcd tarzinda.bilgisayarim bozuldu ve yaptirmayi dusunmuyorum laptop yetiyor.Bu monitoru uydu cihazına bağlayıp tv izlemem mümkün mudur?bi yolu var midir??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

uyduda ne gibi çıkışlar var hdmi varmı örnekhttp://www.aliexpress.com/item/Mini-HDMI-to-VGA-RGB-Video-Converter-Box-Adapter-with-AV-Audio-Cable-For-PC-PS3/1406115694.html

hocam monitörde sadece guc kablosu ve mavi başlıklı igneli bi giris oluyo ya hani,bi de o var baska da bir sey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AV to VGA dönüştürücü cihazlardan kullanmalısın, ki öyle yapacağına televizyon almak daha mantıklı.

Monitörü de ikinci el bölümünde satabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomshardware

AV to VGA dönüştürücü cihazlardan kullanmalısın, ki öyle yapacağına televizyon almak daha mantıklı.

Monitörü de ikinci el bölümünde satabilirsin.

hocam tek o dediğinizi kullanmam yeterli mi?biri soyle bi cihaz kullan dedi ama

www.hepsiburada.com/liste/dark-full-hd-tv-box-1920x1200-cozunurluklu-dahili-hoparlorlu-harici-tv-kutusu-dk-ac-tvbox1920/productDetails.aspx?productId=bd85435&categoryId=54

• Evet çok değerli bir monitörünüz varsa böyle bir cihaz işinizi görecektir.
    yok eğer monitör 15-17-19 inç civarıysa tavsiye etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomshardware

Evet çok değerli bir monitörünüz varsa böyle bir cihaz işinizi görecektir.
    yok eğer monitör 15-17-19 inç civarıysa tavsiye etmem.

anladm hocam monitör 17" ya da 19" sanırım.Hic ugrasma mi diyorsunuz yani?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lcd monitörü tv yapma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    uyduda ne çıkış var onu sordum..
  • quote:

uyduda ne çıkış var onu sordum..

hocam valla isim olarak bilmiyorum ama fotosunu koydum siz bakin
     Monitör-Tv Yardım

http://hizliresim.com/O3213D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 4 Aralık 2014; 13:39:54 >

• hd uydu alman daha hesaplı olur görünüyo..
  • quote:

hd uydu alman daha hesaplı olur görünüyo..

anlamadim hocam?yani bu uydunun girislerinden dolayi mi?
    bir de o dediginiz hd uydu olarak ne tavsiye edersiniz?

herhangi bi hd çıkışlı uydu alcan sonra araya hdmi vga çevirici sonra monitörde hp yoksa ufak hoparlör alcan maliyeti sen hesapla..
    Bu cihazın yanında bir de uydu alıcısı alman gerekiyor hocam. Çünkü sadece analog yayın için o gösterdiğiniz tv box. Uğraştırır yani. Eğer bilgsayarın yanında tv niyetine kullanacaksanız laptop için usb bir tv kartı alabilirsiniz. Bu aralar bende bakıyorum,http://www.hepsiburada.com/liste/dark-hddream-zaman-ayarli-kayit-ozellikli-harici-mobile-usb-dvb-s-s2-uydu-tv-karti-dk-ac-tvusbdvbs2/productDetails.aspx?productId=bd85612&categoryId=54 buna da bir bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

Bu cihazın yanında bir de uydu alıcısı alman gerekiyor hocam. Çünkü sadece analog yayın için o gösterdiğiniz tv box. Uğraştırır yani. Eğer bilgsayarın yanında tv niyetine kullanacaksanız laptop için usb bir tv kartı alabilirsiniz. Bu aralar bende bakıyorum,http://www.hepsiburada.com/liste/dark-hddream-zaman-ayarli-kayit-ozellikli-harici-mobile-usb-dvb-s-s2-uydu-tv-karti-dk-ac-tvusbdvbs2/productDetails.aspx?productId=bd85612&categoryId=54 buna da bir bakabilirsiniz.

hocam kasa bozuk ve laptop var diye yapyirmiyorum parcasiyla felan ugrasmamak icin.kasam eski zaten 10 yillik. ama monitör yeni bi iki senelik. o yüzden monitoru de degerlendirme amacli sadece tv olarak kullanıcam. daha dogrusu annem kullanicak.biz 102"lik de devamli mac olsun spor haberi olsun izedigimizden kadin da haliyle isyan ediyo :)

Anladım hocam buda işinize yaramaz o zaman :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.