Şimdi Ara

Monitör üzerindeki ayar düğmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,geçen gün elektrikler 2 saniyeliğine gidip geldi ve sonucunda monitör ayar penceresi ( düğme ye basılıp açılan) sürekli açılıyor kapanıyor. Ve ayrıca 4 tane düğme hepsi aynı işi yapıyo , mesela sağ ve sol yada exit e basınca menu acılıyo ve tekrar exit e basınca kapanıyor.Oyun oynarken çat diye açılıyo ekranın ortasında kafayı yiyiorum:).. Nedeni ne olabilir ? ne yapmalıyım? bu tuşları iptal etme gibi bir özellik varmı? Teşekkürler..

• bu soruna yakın benimde bir monitörüm var kafasını aşağı indirince parlaklık ayarı düşüyor tamire götürecem:)
  • aynı şey bende de vardı kaç sefer açıp uğraştım.tam monitoru toplayıp masaya oturuyorum arıza yine başlıyor:)
    en sonunda OSD nin devresinde iki tane direnç bulup iptal ettim şimdi osd hiç çalışmıyor.sağ alt köşe mıknatısa yaklaşmış gibi hafif morarma var ama bakmıyorum oraya:D
    eğer elektronikten anlamıyorsan uğraşma bir tamirciye götür bir direnç veya kondanstordür.
  • o da guzelmiş:p bakalım bende burada cevap bulamassam goturucem tamire ama kim bilir ne zaman gelir tamirden ve yapabilirler mi ki? iptal edilebiliyosa iptal edicem bu düğmeleri..
  • düğmelerle alakalı değil ilk onları sökmüştüm o esnada hala benimki kontrast açıp kapatıyordu.
    devreyi takip edersen arkada büyük bir entegre var.düğmelerle o entegrenin arasındaki direnç veya kondanstorler de sorun.
  • elektrik gidip gelince orayı bozdu galiba.. yani tamire goturmeden çözülmez mi bu?
  • ben 19 flat diye götürmüştüm ağır biraz.ama uğraşılacak bir şey de değil yani.normalde tv devrelerinden farklı bir şey değil tv tamircileri yapabilir sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm tamam o zaman tek yol tamirci:d teşekkürler yardım ettiğiniz için:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.