Şimdi Ara

Monitör YARDIM Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım gayet düzgün çalışıyordu....SOnra başka bir ewe bilgisayarı taşıdım...İlk çalıştırışımda sorunla karşılaştım...

SORUN:

Bilgisayar açılıyor Windows XP yükleniyor ekranı çıkıyor...ve bir kaç sn sonra monitör kendini kapatıyor...

Monitörü açıp kapama düğmesindeki ışık yanıp sönmeye başlıyor...

Ekran kartım: G force 128 mb

Monitörüm: Philips 17"

ekran kartını çıkardım taktım..Bişey değişmedi..

Bilgisayarı açarken F8 e basıp VGA modunu etkinleştirde çalıştırıyorum..Ozaman açılıyor ..Ama bu seferde 640*480 olarak açılıyor..Ayarları düzeltiyim diyorum anında tekrar kapanıyor monitör,yine ışık yanıp sönmeye başlıyor!!!!

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum..Şimdiden teşekkürler...

• BİLGİSAYARININ ÖZELLİKLERİ NE?

HATA BÜYÜK Bİ İHTİMAL EKRAN KARTINDAN DA.. AYNI SORUN BENDE DE OLMUŞTU.. EKRAN KARTIYLA BİŞİ ÇAKIŞMA İHTİMALİ OLABİLİR Mİ ACABA BENİM Kİ GİBİ..
  • Şimdi bir boarda ekran kartı girişi war birde ekran kartım olan G-force da..

Bir çakışma warsa bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  • Monitörü onboard VGA çıkışına bağla.
    Aygıt yöneticisine girerek ekran bağdaştırıcıları kısmından diğer (AGP) ekran kartının sürücüsünü kaldır.
    Bilgisayarı kapatıp ekran kartını sök, tekrar tak ve bilgisayarı çalıştır.
    Yeni donanımı bulacaktır. Sürücüyü tekrar yükle, bilgisyarı tekrar kapat ve monitörü AGP ekran kartına tak.
    Kolay gelsin...
  • drhasan112 çok sağol dostum...

Söylediğin gibi ekran bağdaştırıcısından sildim...Ve sadece açtım kapadım bilgisayarı halloldu ...

saol tekrar...
  • Geçmiş olsun kardeşim.
    Yardımcı olabildiysek mutlu eder bizi de...
    İyi bayramlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.