Şimdi Ara

Monitörde INPUT NOT SUPPORT Hatası Acil Yardım Gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben AMD Catalyst Control Centerdan Monitörün Doğal çözünürlüğü olmayan çözünürlüğe yanlışıkla değiştirdim ve Monitörüm bilgisayarı başlatırken Input Not Supported diyor. Ben bu olayı önceden yaşamıştım(bir keresinde merak edip denemiştim) ve o zaman Düşük çözünürlük modunu aktif edip ordan ayarları değiştirmiştim. ama şimdi olmuyor. Düşük çözünürlük modunu açıncada input not support diyor. Bitek girebildiğim güvenli mod ve güvenli moddanda AMD Catalyste giremiyorum yüklü değil yada engellendi diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil yardım edin lütfen.

Windows 8.1
    Monitör : AOC 931SWL

• Bios sıfırlamak işe yarayabilir fakat; ekran kartı driverınızı tekrar yüklemeniz gerekir.
  • Dediğiniz gibi sıfırlayacağım tek seçenek o kaldı napalım :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faiksez F kullanıcısına yanıt
    VGA kart,monitörün desteklediği frekanslar dışında bir frekans vermişdir, sorun ondan kaynaklanır. Resimde belirttiğim gibi önce masaüstü ters tık, gelen menuden ekran çözünürlüğü, oradan da resimdeki 1 gelişmiş ayarlar 2 monitör sekmesi ve ekran yenileme sıklığı frekansını ortalama 60 ile 100 hetrz arasında değişen bir değere daha doğrusu ekranınızın desteklediği değere getirirseniz sorun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.