Şimdi Ara

monitörde kırmızı renk yok yardım edin pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • monitör aldım 5 adet hiç dikkat etmemişim 3ünde ana renklerin bazıları yok. mesela birinde sarı yok birinde kırmızı içini rgb den (tüpün arkasındaki flaman kısmındaki soket) kontrol ettim mavi yeşil sarı mevcut ama normalde gelmiyo. tamirci değilim ama 2-3 yıllık tv servislerde çalışmıştım çocukken yani çok yabancı değilim konuya ama teşhisim yok çok zayıf ustalarıma ricam ne olabilir. şimdiden teşekkür ederim. izmirden mehmet

• ekrana kırmızı renkmi basmıyo
  • zaten tüpte 3 tane tabanca olur red green blue rgb yani greeni açınca ekranda yeşil renk beliriyor ama normalde pc çalışırken yok tamirciye götürmeden halletmek amacım yardım ederseniz sevinirim
  • Etrafında hoparlor veya benzeri manyetik alan oluşturacak şeyler varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.
  • o dediğin morluk ve renk karışması olmasın ben komple rgb den herhangi birinin olmamasını soruyorum ama ???
  • bağlantı kablosunu değişerek kontrol et... birde ekran kartı üzerindeki kablo bağlantı noktasında bulunan pimlerin eğilmiş olup olmadığını kontrolet.. ordaki iğne şeklindeki pinlerden biri yada birkaçı eğilmiş olabilir. son zamanlarda kabloyu söküp takmışsan büyük olasılı oradan olabilir..
  • kabloyla ilgilii değil. baktım bi eğilim falan yok pc ilede değil başka monitörde problemsiz. bi tanesi bi ara geldi açıp kapattıktan sonra tekrar yeşil renk kayboldu ne iş bu yaa kafayı yicem şok yöntemide sonuç vermedi parmakla ıslak şekilde entegreye yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.