Şimdi Ara

MAVİ EKRAN NOLUR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Victus 16 r0035nt 4060 i5 13.Nesil 16gb laptap kullanıyorum 2 gün önce bir anda mavi ekran vermeye başladı üst üste veriyordu bilgisayarı formatladım dün bir şey yoktu ama bugün yine mavi yedim.

Açıkcası korkmaya başladım bilgisayarın fanları zaten titreşimden kaynaklı hırlama sesi cıkartıyor (kasayı sökünce ses gidiyor) ondan dolayı mı diye düşünmeye başladım.

Dump dosyasını ekte paylaştım anlayan birileri yardımcı olabilir mi? (Win 11)

• Merhaba. Mavi ekran hatası aldığınızda ekranda hata ile ilgili bir detay yazar. Örneğin "Memory management", "IRQL ... " vs. gibi. Mavi ekrandaki bu detaya baktınız mı?

• Çok özür dilerim söylemeyi unutmuşum your device ran into a problem and needs to restart hatası alıyorum @kyibe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Taiga -- 6 Kasım 2024; 22:44:24 >
  • MAVİ EKRAN NOLUR YARDIM

Resmin alt kısmında dikdörtgen içine aldığım alanda asıl hata kodu yazar. O kod daha sağlıklı fikir verebilir. Dump dosyası incelemeyi bilmiyorum maalesef.

• Konuya teknik bilgi sahibi bir arkadaş cevap yazana kadar, memtest programı ile ram belleklerinizi test etmenizi öneririm. En azından ram soru işareti olmaktan çıkar bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.