Bildirim
Monitörde Ölü ve Sıkışmış Pixeller!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belli kritere uyuyorsa para iadesini bilmiyorum fakat, tabiki değiştirmeleri lazım. 5 yıl önce oğluma aldığım monitöred 2 tane ölü piksel vardı, değişim için servise sorduğumda bana en az 5 adet olması gerekli demişlerdi. O zamandan bu yana sayıda bir değişiklik oldu mu? Bilemiyorum. Sürecin kısa sürmesi açısından Teknosa yerine direkt Apple'a gitmekte fayda var. -
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
Belli kritere uyuyorsa para iadesini bilmiyorum fakat, tabiki değiştirmeleri lazım. 5 yıl önce oğluma aldığım monitöred 2 tane ölü piksel vardı, değişim için servise sorduğumda bana en az 5 adet olması gerekli demişlerdi. O zamandan bu yana sayıda bir değişiklik oldu mu? Bilemiyorum. Sürecin kısa sürmesi açısından Teknosa yerine direkt Apple'a gitmekte fayda var.
O zamandan bu zamana değişiklik oldu diye biliyorum.
Büyük bir ihtimalle ürün garanti kapsamında onarım görecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X