Şimdi Ara

Monitördeki dalgalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 18.5" monitore sahibim ve gtx 750 ti kullanıyorum 400w'lık bir güç kaynağım vardı ve değiştirdim 500w 80plus bir psu aldım psu değiştirdiğimden beri monitörde bir dalgalanma var anlayamadım sorun ne onu bile bilmiyorum yardımcı olabilirecek varmı ?
    Not : Çözünürlük 1366x768 @60HZ

• monitöre giden güç kabloyu ayrı bir priz varsa yada 2-3lü herhangi bir priz çekip denermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 27 Mayıs 2014; 21:47:14 >
  • Ekran karti ile monitor arasindaki vga kablosunu kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dalgalanmadan kasıt nedir arkadaşlar? Flaş yapma gibi mi, görsel olarak bir dalgalanma mı oluyor? Tam tarfii nedir?
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    Prizi değiştirdim sonuç aynı
    Vga kablosunu daha önce 2 3 kez takıp çıkardım hala aynı
    Dalgalanmadan kasıt yatay biçimde çizgiler beliriyor ve görüntü yukarı doğru kayıyormuş gibi oluyor
  • kaliteli ( 15 TL civarı vatan bilgisayarda bulabilirsiniz.) bir vga kablo ve bağlantı parçası kullanın, 2 soketinde ekran kartı ve monitere tam oturduğunu kontrol edin. Eğer tam oturmuşsa muhtemel sıkıntı vga kablosu ve ek aparatındandır. Yazılarda bulanıklıkta varsa kesin kablo ve ara aparattan. Normal masaüstünde de (oyun int vs. açık değilse) yapıyorsa kartınızı vatanda test ettirin. ilk 7 gün içerisinde İade/ değişim hakkınız var
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Kartı alalı 1 ay oluyor nerdeyse psu değiştirmeden önce sorunsuz kullanıyordum ama psu değiştirdikten sonra oldu bütün bu olay yazılar net okunuyor sıkıntı yok ama çekebilirsem bir fotoğraf çekip atayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    2 ay önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• psu 1500watt taksanızda ekran kartı dahil tüm sistem kullanacağı kadar gücü alır. Bu dalgalanma olayı ile ilgili bende epey bir sorun yaşadım, bulanık yazılarla uğraştım. O yüzden kablodan diyorum ben. Şu an bile 10 TL lik bir kablom var takınca anında dalgalanıyor ekran. Altın uçlu(sarı pirinç renginde) bağlantı aparatları daha iletken oluyor. Eğer ekran kartı sorunlu diyorsanız , hdmi ile vatanda denetebilirsiniz teknik serviste. Yine devam ederse garantiye verin.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    zaten psudan olması imkansız gibi bişey kartı bile söktüm acaba pci a tam oturmadı mı diye ama yine aynı bide monitörün güç kablosunu değiştirip deneyeceğim
  • güç kablosu ile alakalı değildir. Mesele tamamen monitör ve ekran kartı arasında bulunan kablo ve vga aparat ile alkalıdır. Hdmi denem şansınız varsa yakınlarda deneyin derim , ya da bilgisayaracı yakınlarda varsa kaliteli bir vga kablo ile deneyin.
  • 400Wattlık powerinizle tekrar denedinizmi ?
  • hakan0725 kullanıcısına yanıt
    açıkçası tekrar takmaya üşeniyorum ve gereksiz buluyorum ne alaka psu ile monitör :D

hdmi deneme şansım var tv de ama ancak yarın deneyebilirim :D
  • Bilmem garip olanda o zaten niye psu degiştirince başladı sorun ?
  • hakan0725 kullanıcısına yanıt
    güç kablosunu değiştim sonuç aynı vga kablosunu değiştirip deneyeceğim olmazsa ekran kartını vatanda test ettircem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.