Neredeyse tüm forumu aradım ama bu hataları alan başka birine rastlamadıgım için acıyorum başlıgı.Anakartım yanmıstı yeni anakart aldım herseyi taktım bagladım çalıstırdım sorunsuz bir şekilde ati hd4870 ekran kartımı taktım fakat goruntu gelmedi bende eski ekran kartım geforce 8400 gs yi taktım bu sefer sorunsuz çalıstı fakat atiyi taktıgım zaman bazen goruntu geliyor bazende gelmiyor takıp cıkarıyorum nafile sorun nedir acaba Teşekkür ederim...
Merhaba,
Sorunun kaynağını siz bulmuşsunuz. Sıkıntı ekran kartından dolayı kaynaklanıyor.. Garantisi varsa, garantiye yollayın.
garantisi doldu fakat benim anlamadıgım arada bir çalısıp tam performans vermesi kapatım açtıgımda çalısmıyor ama ertesi gun gene çalıstıgı oluyor genede sorun ekran kartında mıdır?
Şunu belirtmem gerekiyor. Öncelikle ilk mesajım da yazmadığım için kusuruma bakma.
HD-4870 harici güç isteyen bir kartdır. Bu gücü besleyen kabloları değiştirip deneme yapma şansınız var mı ? Bu soruna çözüm olmazsa, farklı bir power suply ile deneme yapın. Eğer yine devam ederse, yapacağınız pek birşey kalmıyor.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim bir de öyle deniyeyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme