Şimdi Ara

monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba ben pc yeni aldım ama ilk 3 gündür pc çalıştırıyorum ama monitöre görüntü gelmiyor öyle oluncada fişi çekiyorum tekrar yapıyorum bu sefer oluyo ama pc bozulucak diye korkuyorum SORUN NE ACABA ??????? bilgi verirseniz sevinirim
    bu arada ekran kartı gtx 295 zotac

• arkadaslar bakıp geçmeyin çok acil bnm i.çin lütfen biliyosanız yazın
  • pc açılıp belli bi yerde mi görüntüyü kesiyor yoksa hiç mi gelmiyor?
  • hiç gelmiyor bende fişi cekiyorum sonra 2-3 denemede geliyo pc bozulucak diye korkuyorum
  • yardım edin
  • Kardeş o halde pcnin kasasını açıyorsun ve adımları tek tek uyguluyorsun...

1. öncelikle psunun anakarttaki kablolarını söküp ( 16 ve 4 pinli iki power kablosunu ) söküp tekrar takıyorsun, fişi takıp elektiriği veriyorsun bakıyorsun geliyor mu?

Gelmiyorsa geçelim 2. aşamaya

2. görüntü gelmiyor fakat ses veriyormu sinyal sesi bip bip bip gibi bu sinyal seslerini kulağınla iyi dinlemen lazım eğer bip bip bip bip diye seri haline ötüyorsa bu ramdendir ama yok biip biiiip biiiip biiiip gibi uzun uzun ötüyorsa bu da ekran kartındandır...

3. bu sesleri dinledin neye olduğunu karar veremedin o halde rami sök yuvasından iletken olan kısmını elinle şöyle bi temizle tekrar tak dene olmadı mı şimdide ekran kartı için aynı şeyleri yap yine mi olmadı ve hatta bip bip diye sinyalmi vermiyor o zaman işlemciyi sök baştan tak, yine de gelmiyorsa ya şunu dene makine açıkken görüntü yoksa bile klavyedeki caps lock tuşuna bas bakalım ışığı yanıp sönecekmi? eğer yanıp sönüyorsa pc çalışıyor demektir o halde sorun monitörde olabilir diyebiliriz bunları bi denersen tekrar cvp yazarsan konun ile ilgileneceğim...

Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.