Şimdi Ara

Monitöre Görüntü Gelmiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım bir oyunda hafif kastırdı. Virüs çıktı. Sildim ve eski dosya kalıntılarını silmek için Baivisk diye bi program yükledim. İnternete ait bi dosya silmiş galiba internete girmiyordu. Laptopta giriyordu. Bilgisayarım Cafe bilgisayarı olduğu için USB'den format atıcaktım. Kurulumun ortasında elektrikler gitti. Geldiğinde açtım ve Kur başlatılıyor yazısı cıktı Bios Windowsun Loading ekranı geliyordu. Maus imleci ve siyah ekran geldi. Elimde bi CD-ROM vardı onu takıyım dedim fakat CD-ROM slotu yoktu. Hiçbirşeyini ellemedim bilgisayarı actığımda monitöre görüntü gelmedi bu kez. Ekran kartını söktüm taktım Ram'da aynı şekil yine gelmedi. Sorun nerde ?

• vga kablolarını valan elle bazen sorun kablolarda olabiliyor fişlerini falan kontrol et
  • Kabloları denetledim sağlam hocam.
  • ram 2 adet ise birini sök diğerini dene .

ekran kartını sök onboard dan görüntü almayı dene .

bios pilini sök bir resetle .
  • Sağolun bunları deniycem yarın malum iş var. Bilgisayarcıya götürsem tahminen ne kadar tutar ?
  • en azından format parası alır. Buda 20-35 tl arasında bir rakama karşılık geliyor.
  • EVT ama insaflı bir adamsa önce sorunu söler çünkü çoğu sana sölemesen değiştiriyor parçayı sonra bakmışın 100 lira hesap sinir oluyom böle olunca macun gardaşım macun macuna bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.