Hemen sorunu iletiyim istiyorum. Oyun oynarken birden pc kitlendi ve ses de kesildi ctrl alt delete yaptim fayda etmedi. en sonunda reset attim bu sefer monitöre görüntü gelmedi pc kapatmak için Power dugmesine uzun süre bastim bu sefer açtığımda klavye ve mouse da çalişmadi klavyenin F-Lock tuşunda bastığımda yanıyor fakat çalışmıyor... sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba?? Birkaç arkadaşa sordum Ekran Kartı yüzünden dediler ama emin değiller.. Son olarak bi arkadaşım Flash Bellek taktı pc'ye (Kingston marka 128 MB) bundan da olabileciğini tahmin ediyorum, çünkü ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum daha öncede pc sorunsuz çalışıyordu..
Not:Asus Anakartlar ne kadar Garanti veriyor acaba bilen varmı?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim
Hoşçakalın
Sami YAĞMUR
iLk Önce yapacagın Iş Ekran kartını denemek varsa elinde başka bir ekran kartı degiş bak görüntü geliyormu gelmiyormu Önce bir onu de bakalım ne olacak Oky.
tşk ederim ilk defaolduğunda ekran kartını çıkarıp taktım düzeldi ama açıldığında bios ekranı geldi.. şimdi ne klavyeye ne de mousea elketrik gelmiyor. daha dogrusu geliyor da açılmıyor.. yani F-Lock tuşuna bastığımda ışığı yanıyor ama caps lock çalışmıyor mouse da aynen çalışmıyor. bir ikincisi pc açılıyor ama windows sesi falan gelmiyor ses kartı onboard ekran kartı da Geforce 2 MX 44 TV-Out--
Bu Flash Bellek (Kingston marka 128 MB) usb girişine taktı arkadaş ilk defa ondan sonra oldu daha önce pc sorunsuz hatta mükemmel çalışıyordu.. Flash Belleklerin herhangi bir zararı varmı pcye?
sagolasın bilgilerin icin..
flash bellekten olabileceğini sanmıyorum
flash bellegin hiçbir zararı yok ondan dolayı degildir
Bu ne be eşşek gibi yazı. Nikinle çelişmemiş yazdığın yazı. Cevap vermeye bile gerek duymadım bu yazıdan sonra.
makinada donanımsal arıza olduğu çok açık diğer arkadaşların dediği gibi ilk önce bios unu sıfrla daha sonra ekran kartını ve ram ini başka bir makinada dene birde eğer bir sonuç alamazsan anakarta bak sorun ordan kaynaklana bilir.
arkadaşım eğer ekranına görüntü geliyorsa yani bios ekranı yada ilk açılıştaki Post işlemi dediğimiz işlem(siyah ekran)geliyor ve sistem keyboard fail diye bir hata veriyorsa anakartında bir problem vardır anakartın bu problemi ise sadece anakart tamir yapa bilecek birisi çöze bilir ama eğer elektronik bilgin varsa ir kaç çözüm yöntemi söyleye bilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme