Şimdi Ara

Monitöre görüntü gelmiyor (Ne olur yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, benim enterasan bir sıkıntım var ve acil bekleyen yapmam gereken işlerim olduğu için çok büyük sorun yaşıyorum.Bir kaç gündür bilgisayarı çalıştırdığımda ekran gelmiyordu kapıyordum açıyordum bekliyordum falan rastgele açılıyordu monitör.bugün sabah kasayı çalıştırdığımda aynı şeyleri denediğimde açamadım.kasayı hava makinesi ile temizledim.farklı bir kablo ile denedim olmadı.ekran pixceli yarı ölmüş bir monitör ile denedik ekran geldi.haliyle monitörün bozulduğuna kanaat getirdim.ama enteresanlık burada başlıyor.bir yakınım ara sıra kullandığı bir monütörü olduğunu işimi halletmem için verdi benim monitörle aynı model ne hikmetse o mönitörde çalışmadı.yani problemi tespit edemedim.kasada sıkıntı var desem pixseli ölmüşş monütörü çalıştırdı.ne yapmam lazım nolur yardım edin.

• Ölü pikselli monitör düşük çözünürlükteyse farklı olarak ondan açmış olabilir. O monitörle çözünürlüğü düşürüp kendi monitörüne geçmeyi deneyebilirsin. Harici ekran kartın varsa sistemde ekran kartını söküp direk anakart üzerindeki (varsa tabi) onboard ekran kartına takıp görüntü almayı deneyebilirisn.
  • Dediğiniz çok mantıklı Çalıştırdığı ekran biraz eski samsung syncmaster740n Modelini çalıştırıyor,ama biraz daha büyük ve yeni sanırım iki monitörü çalıştırmadı. teknik anlamda hiçbir bilgim yok videolardan yönlendirme ile yapmaya çalışıyorum... Problem nedir arkadaşlar çözüme nasıl kavuştururum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3450

Dediğiniz çok mantıklı Çalıştırdığı ekran biraz eski samsung syncmaster740n Modelini çalıştırıyor,ama biraz daha büyük ve yeni sanırım iki monitörü çalıştırmadı. teknik anlamda hiçbir bilgim yok videolardan yönlendirme ile yapmaya çalışıyorum... Problem nedir arkadaşlar çözüme nasıl kavuştururum?

@DesTroYeR00x vermiş işte çözümünü.
    çalışan monitörde ekran çözünürlüğünü 640480 yapıp kaydet sonra kendi monitörünü tak açılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.