Şimdi Ara

Monitöre Japon Yapıştırıcısı Sıçramış (LCD) Sorun Çözüldü :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
16.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde babam yanlışlıkla japon sıçratmış nasıl temizlerim zarar vermeden yardımcı olurmusnuz çok sinirlendim kafasına geçirecektim sinirden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehlika -- 23 Mart 2010; 12:54:18 >

• kasasınamı sıçramış yoksa panelemi?
  • Babanın kafasına bişey geçirilmez ,yeni bebe sahibi oldum ve bunu daha iyi anladım çünkü gerçekten ebebeyn olmak zor iş , japon olayına gelince sanırım tiner çözüyordu ama sen yinede araştır belki tinerde zarar verebilir
  • asetonda çözebilir
  • Selamlar

Aseton plastiğin rengini çıkarabilir aşındırma yapabilir.

Ekranda ise bırakın kalsın kimyasallar ekrana zarar verebilir, japonu çıkarsa bile ekranda giderilemeyecek renk farklılığı bırakabilir.

Kasada ise çıkarmayı deneyebilirsiniz. en iyi yöntem kasada görünyene bir yere japon sıkın orda deneyin etkilerini görün ona göre çıkarmayı deneyin
  • Panelde öyle böyle deil heryerine sıçramış baya tutmuş 501 diye bir japon baya tutmuş göze takılmıcak gibi deil panel deiştire bilirmiyim kaça patlar bana garantisi var ama garantiye dahil olmayacaganı biliyorum
  • Amway'in Loc adlı bitkisel içerikli (kimyasal değil) bir temizlik ürünü var. Ben onunla temizliyorum genelde lcd ekranı.

Bir keresinde yeni doldurduğum kola bardağını monitörün önüne koymuştum. Sonradan farkettimki monitöre sıçramış hep kola ve minik minik bir sürü leke olmuş. 2-3 ay öylece kullandım monitörü nasıl çıkaracağımı bilmeden. Sonra bu ürünü kullandım ve tek bir leke kalmadı. Ama japon yapıştırıcısını çıkarırmı bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka bilen yokmu yöntemlerini panel deiştirsem ne kadara patlar bana
  • japonu sıcak çözer

biraz rizkli olabilir ama buharlı ütüler var, nları japonların üstüne bi 5 dk gezidirin sonra sıcak nemli bezle silin kesinlikler çıkarıyor.

NOT: SAKIN LCD DE BUHARDAN DOALYI OLUŞAN SU DAMLACIKLARININ AŞAĞIYA DOĞURU AKMASINA İZİN VERMEYİN .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

japonu sıcak çözer

biraz rizkli olabilir ama buharlı ütüler var, nları japonların üstüne bi 5 dk gezidirin sonra sıcak nemli bezle silin kesinlikler çıkarıyor.

NOT: SAKIN LCD DE BUHARDAN DOALYI OLUŞAN SU DAMLACIKLARININ AŞAĞIYA DOĞURU AKMASINA İZİN VERMEYİN .

Denedim olmadı baya bi tuttum olmadı havluya sıcak su döktüm ütüyle buhar verdim sonra sildim yine aynı yapışmış kalmış orda
  • japon yapıştırıcısı yapıştığı yüzeyi hafiften eriterek yapışır eğer erittiyse çıkmaz çıksada illaki iz kalır
  • asetondan başka seçenegin yok gibi
  • elektriği kes alkol aseton felan dene
  • ispirto dene zarar vermez.
  • baban ceza olarak yeni bir monitör alsın
  • aseton denedim başka bir lcd ekranda eski çalışmayan bir monitördü baya iz kaldı bende sürmedim panel deiştiricem büyük ihtimal
  • saçma gelebilir ama lens için kullanılan solüsyonlar var onu bi dene.Akadaşım anlatmıştı,gözüne japon yapıştırıcısı sıçramış,kapaklar birbirine yapışmış doktora gidince adam lens solüsyonu sürmüş bi kaç dakika sonra çözülmeye başladı dedi.Solüsyon monitörün paneline zarar verir mi bilmem ama göze ve lense vermediğine göre panelede bişey olmaz gibime geliyor.
  • gecmis olsun panel fiyatlarını sordunmu kac inc senin monitor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

gecmis olsun panel fiyatlarını sordunmu kac inc senin monitor

23"
  • Darbaz34 bende panel fıyatlarını bılmıyorum konu hakkında bılgısı olan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.