Şimdi Ara

Monitöre OC Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , ASUS VS229 monitöre sahibim. 1920x1080 native çözünürlükte 60hz çalışıyor. Sadece 1280x1024'e aldığımda 75hz çalışabiliyor ve benim istediğim 1920x1080 75hz çalıştırabilmek. Nvidia'nın özel çözünürlük aracında bunu yapabilirim fakat risk almak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Şimdiden teşekkürler.

Not: Eğer gereği olacaksa ekran kartım Gtx 950.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Jackman -- 26 Temmuz 2016; 11:20:48 >

• masa üstüne sağ tıkşa görüntü ayarları de oradan en altta gelişmiş görüntü ayarları var ona tıkla sonra açılan bölümde altta bağdaştırıcı seçeneklerine tıkla açılan pencerede monitörü seç altta Hz ayarlarını yap tamam.
  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    O kadarını ben de biliyorum o ayarlarda sadece 60hz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    anladım kardeşim öyleyse kablon ile alakalı bir durum DP 1.2 alırsan bu sorunu yaşamazsın.
  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    monitörde DP yok ayrıca panel desteklemiyorsa altın kabloda taksanız aynı hz'i alırsınız.
    Bu monitör 60hz de çalışıyor.
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Sadece 1280x1024 çözünürlükte 75hz çalışabiliyor , sanırım.

Nvidia denetim masasında çözünürlüğe gir özel çözünürlük oluştur de. Zamanlama kısmını başta cvt azaltılmış boş yap. Ondan sonra elle diye değiştir. Aşağıdaki toplam piksel sayısı kısmı normal çözünürlüğün biraz fazlası olacak. 2000*1094 gibi. Sonrasında hz'i birer birer artırarak dene 75e kadar. O fazla piksel sayısıylada oynayabilirsin ekranına göre değişir en düşük verebileceği değer. 2000-1980-1960 gibi. Bunlar piksel saatini etkiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drhiziracil kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir riski var mıdır ?

Oc'de herzaman risk vardır. Ben eski 7 yıllık monitörümü son senesinde 75 hz'de kullanmıştım bi sıkıntı olmamıştı. Şimdide babamlara verdim eski pc ile halada 75 hz oc'li kullanıyolar. Ama risk her zaman vardır. Göze alıp almamak sana kalmış.
  • drhiziracil kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yeni olduğu için denemek istemem açıkçası fakat yazınızı kaydettim kullanacağım zaman da gelir elbet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.