Şimdi Ara

Monitörle ilgili ilginç problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, monitörüm ilginç bir şekilde bozuldu.

İlk arıza durumunda ekran tamamen pembe mavi renklerine ayrıldı, sistemi yeniden başlattığımda bilgisayarım önce açılmadı. Dahan önceden ekran kartının fanını değiştirmek zorunda kalmıştık, ben de direkt ekran kartına yordum bu hayatı tabii ki ilk başta, ATI Radeon HD2600 Pro ekran kartını çıkarıp yine ATI'nin x550 kartını taktım

Bu sefer ekranın yarısında aynı pembe mavi bozuk durum devam etti. Monitörü laptopumla denedim, görüntü sağlam

Acaba benim iki ekran kartımda mı bozuk yoksa anakartta mı bir problem var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Norsaheru

Arkadaşlar, monitörüm ilginç bir şekilde bozuldu.

İlk arıza durumunda ekran tamamen pembe mavi renklerine ayrıldı, sistemi yeniden başlattığımda bilgisayarım önce açılmadı. Dahan önceden ekran kartının fanını değiştirmek zorunda kalmıştık, ben de direkt ekran kartına yordum bu hayatı tabii ki ilk başta, ATI Radeon HD2600 Pro ekran kartını çıkarıp yine ATI'nin x550 kartını taktım

Bu sefer ekranın yarısında aynı pembe mavi bozuk durum devam etti. Monitörü laptopumla denedim, görüntü sağlam

Acaba benim iki ekran kartımda mı bozuk yoksa anakartta mı bir problem var?

Güç kayanğın ucuz yada kasa ile gelen bir güç kaynağı ise kesinlikle anakarta zarar vermiş olabilir. Bence ya anakart yada PSU da sorun. Tabi çok daha basit bir olay olabilir mesela kablo gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAM ile ilgili bi soru ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.