Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iki monitörde çok güzel ips panel olmasi ikisinide güzel kontrast,renk parlaklık,dinamik kontrast vs değeri hangisinin fazla ise onu tercih edin eğer imkanınız varsa monitörleri mağazada görerek inceleyin alın derim.hdmı DVI DP hoparlör bağlantılarına da dikkat edebilirsiniz biri ips süper clear panel biri de ah ips panel ikisi de piyasadaki iyi pabellerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda çok detaylı olmasa da konu başlarında bilgisini verdim ups tn panel vs farklar Bütçeniz ne kadar 500 600 tl bandına çıkabilirsiniz?

• 2k da msaa anti alasing köşe yumsatmalari açmanın mantığı yok hocam açarsaniz zaten bellekten de yer fps düşüşü anlık kasalar yaşayabilirsiniz ekran kartı belleği durumuna bakarak ayarları diger ayarlari texture fxaa vs açabilirsiniz.

• Aklımda belirtmiş olduğum 3 model var. Bütçem 300 - 350 TL civarı.
  • http://www.hepsiburada.com/philips-224e5qsw-01-21-5-14ms-analog-dvi-full-hd-ips-beyaz-led-monitor-p-BD801643

Üstüne biraz daha ekleyip bunu alabilirsiniz.alacağınız monitör ips panel DVI vga veya hdmıli ( pahali olabilir ) parlaklık değeri yüksek modelleri tercih edebilirsiniz.

• Tekrar teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
  • Rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Rica ederim.

hocam 2 monitör arasında kaldım hangisini almalıyım ?

http://www.hepsiburada.com/aoc-e2470swh-23-6-1ms-analog-dvi-d-hdmi-full-hd-led-monitor-pm-bd805568?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=63&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.domain.kategori-genel.cpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi death5454 -- 21 Ağustos 2016; 16:56:36 >

• vga to dvi kullanıyorum.görüntü kalitesinde kayıp olurmu ?
  • death5454 D kullanıcısına yanıt
    Wiewsonic almalisin fazla oyun oynamayip film ve internet çok vakit geçiyorsa ips,ah ips,wiewsonic ips clear panellerinden birini tercih edebilirsin.

• iso227 kullanıcısına yanıt
    Görüntü kaybı olacağını düşünmüyorum.bu olmayacak anlamına da gelmiyor tabi ama DVI DVI olsa daha iyi olurdu.

• quote:

Iki monitörde çok güzel ips panel olmasi ikisinide güzel kontrast,renk parlaklık,dinamik kontrast vs değeri hangisinin fazla ise onu tercih edin eğer imkanınız varsa monitörleri mağazada görerek inceleyin alın derim.hdmı DVI DP hoparlör bağlantılarına da dikkat edebilirsiniz biri ips süper clear panel biri de ah ips panel ikisi de piyasadaki iyi pabellerden

Peki viewsonicte göz yorma gibi bir durum olmaz umarım. Bugün vatanda aocu inceledim çok beğendim ama viewsonicin bu modelide aklımı çeliyor şuan.
  • G-SYNC monitörlerin hepsi bu kadar pahalımı hocam ya ? en aşağısı 2,500 den başlıyor GTX 1070 alıcam bide buna paramı dayanacak
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    1650x1050 2009 model LG monitor ölü piksel kaynıyor.

Bunları yok etme veya yenilerini engelleme yolu nedir ?

• Tek bir cevabı var eline bezi alıp ölü piksel yerine ovalayacaksin hafif bastırarak ama monitör kapalı olsun ben o şekil parlak patlak piksel kesin ve net şekilde düzelttim. :) program vs ile düzeltilmesi zor genelde

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Bez kuru olursa çizer,nemli olursa zarar verir mi ?

Şimdi bazıları tek piksel ölü,bazıları kum gibi olmuş ikiside düzelir mi ?

Bide ömrü nedir bunların ?

• ölü pikseller değişir hocam geçmeyen ölü pikseller de var tek çare panel değişmesi onlarda benim eski monitörde parlak ölü piksel çıkmıştı monitörü kapattım elime kuru yumuşak bir bez aldım ve o bölgeye bastırarak ovaladım.monitörü açtım baktım ölü piksel yok olmuş ne iz var nede herhangi birşey birdaha çıkmadı
  • Bugün yeni monitör alacağım.Viewsonic va2261 mi acer k22hqbld arasında kararsız kaldım.Acerin kontrast oranın daha iyi olması,viewsonicte ise flicker free ve blue light filter olması yüzünden viewsonic alacağım gibi.Sizinde tavsiyelerinizi almak isterim. 2.Sorum:Ekran kartında dvi ve hdmi girişi var.Alacağım monitörde ise dvi ve vga var.Dvi-dvi mı kablomu almalıyım.Birde bu dvida dişi-erkek olayı varmış.Diğer seçenek ise dvi-hdmi almalıyım.Kendi bulduğum iki ürün:http://www.hepsiburada....180-pm-bs300122#reviewshttp://www.hepsiburada....-cb-dvil180-pm-bs600093 Not:Monitör bütçem: 300tl Kablo için bütçe:20 Tl

• Linkler açılmıyor tekrar yükleyin wiewsonic tercih edin derim.birde DVI kablosu kutudan çıkıyor güç kablosu da genelde bütün monitörlerde çıkar hangi girişi var ise

• quote:

Monitör lerle ilgili diğer bileşenler yazıcı tarayıcı hariç sorusu olan arkadaşlar sorusunu sorabilir elimden geldiği kadar yardimci olurum.herkese iyi forumlar.

Hocam merhaba. 1070 için illa G-Sync monitör almak zorundamıyız ? bütçemi çok aşıyor böyle olunca. 1,500 tl gibi fiyatlarada hiç g-sync monitör bulamadım. ASUS 24' VG248QE gözüme çarptı bu veya buna benzer bi monitör alsam verim alamaz mıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.