Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz linkteki monitörü seçin full hd de 2 monitör alıp yan yana koymayın en iyi seçim 2k monitör almak 2k iki monitör alıp yan yana koymak daha mantıklı olur ama sisteminizin güçlü olması gerekir.
  • deutchwhy22 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ekstra renk ve parlaklık ayarını nvida veya amd ekran kartı denetim masasından yapabilirsiniz.Ozaman istediğiniz renk ve parlaklık ayarı yapabilirsiniz.
  • LG 27mp59g-p aldım. Çok fazla ışık sızması vardı ve titreme vardı iade ettim. Şimdi başka bir model sipariş vericem ama karar veremedim. LG 24mp59g nasıldır yine ışık sızması çökmüştür bu modelde. Benq xl2411 baktım onunda bazı sorunları var . Asus VG248QE ye baktım konularda hep sorunlardan bahsetmisler. Eski tn midelimi sattım ama şanssızlık 2 adet monitör aldım ilki wievsonic vx2458c idi ondada dvi çalışmıyor diye iade ettim LG 27mp59g dede ışık sızması ve titreme vardı iade ettim . Ne alacam karar veremedim aşırı oyun oynayan biri değilim film ve net ağırlıklı. Oyun arada oyarim call of duty gibi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ;
    www.lg.com
    LG 25UM58 Full HD IPS LED Monitor | LG Electronics Türkiye
    https://www.lg.com/tr/monitor/lg-25UM58

Linkteki monitörü kullanıyorum, yerden tasarruf etmek için ürünü pivot ( dik ) olarak kullanmak istiyorum fakat araştırmama rağmen bu montiöre uyabilecek duvar veya masa tipi askı aparatı bulamadım.
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• PS4 oyunlarını daha iyi görüntü kalitesinde oynayabilmek adına bir monitor almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla etkileyen özellikler panel tipi (IPS), HDR, 4K (Makine PS4 Pro çünkü). Tercihim en fazla 31 Inch olması ama iyi bir fırsat olursa daha geniş monitorleri de düşünebilirim. Bu özelliklerde olan bir monitor öneriniz var mıdır ya da bu özellikler olmasa da olur şu monitor aslında tam PS4 için dediğiniz bir öneriniz var mıdır?
  • Arkadaşlar 2 tane monitör alacağım

Asus Vg278Q ve Mg248QR arasında kaldım.

Vg278Q 2109 tl
    Mg248QR 1455 tl fiyatı var.

Bu iki monitörden hangisini alayım ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Önemli fark olarak sadece ekran boyutu görünüyor. Bence VG278Q almalısın. Sonuçta 4-5 sene kullanacaksın, aradaki 650 TL farka değer. Yalnız eğer bilgisayarın 144 FPS verebilecek düzeyde değilse ya da online FPS oyunları oynamıyorsan 144 hz alman şart değil. Ya aynı özellikle monitorü daha ucuza alabilirsin ya da aynı paraya IPS panel ya da 2K bir monitor de alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosuonjx -- 15 Ocak 2019; 9:51:7 >
  • Cosuonjx kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarım çok iyi o konuda sıkıntı yok

Alacağım monitörü 4-5 sene değil ömür boyu kullanacağım
  • İ7 8700K
    Asus Maximus X Hero Anakart
    Trident Z 32 GB RAM
    GTX 1080 Tİ Ekran Kartı

Tanesi 2.500 tl ye kadar Asus marka monitör tavsiye edebilirsiniz.

Asus Vg278QR bile olabilir
  • Merhabalar,

Öncelikle belki yeri bu konu değil ancak şuan kullanmakta olduğum fullhd 60 hz Samsung P2250 monitöre Nvidia Rtx 2060 alıp kullanmak istiyorum.(Şuan kullandığım ekran kartı Msi Gtx 960)

Monitör DVI-D destekliyor ancak bu ekran kartında Dvi çıkışı yok,doğal olarak ya Displayport to Dvi veya Hdmi to Dvi kablo/dönüştürücü kullanmam gerekiyor.

Görüntü gecikmesi ve görüntü bozukluğu yaratmayacak en iyi çözüm sizce hangisi olabilir ?

Zamanında hdmi to vga konusu görmüştüm aktif dönüştürücü kullanılıyordu genelde ama gecikme(lag) ve bazı problemler oluşturuyordu diye hatırlıyorum,bu problemler dvi dönüştürücülerde de mevcut mu ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 15 Ocak 2019; 13:53:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

Merhabalar,

Öncelikle belki yeri bu konu değil ancak şuan kullanmakta olduğum fullhd 60 hz Samsung P2250 monitöre Nvidia Rtx 2060 alıp kullanmak istiyorum.(Şuan kullandığım ekran kartı Msi Gtx 960)

Monitör DVI-D destekliyor ancak bu ekran kartında Dvi çıkışı yok,doğal olarak ya Displayport to Dvi veya Hdmi to Dvi kablo/dönüştürücü kullanmam gerekiyor.

Görüntü gecikmesi ve görüntü bozukluğu yaratmayacak en iyi çözüm sizce hangisi olabilir ?

Zamanında hdmi to vga konusu görmüştüm aktif dönüştürücü kullanılıyordu genelde ama gecikme(lag) ve bazı problemler oluşturuyordu diye hatırlıyorum,bu problemler dvi dönüştürücülerde de mevcut mu ?

Teşekkürler.
    2060'da dvi kalktı mı?

şaka gibi ben yıllardır monitörde tek geçerim dvi girişini, saçma sapan sesi iletmeye çalışıp beni kanser etmiyor ayarlardan devre dışı bıraka bıraka hal oluyorsun.

en iyisi, display portu dvi'a çevirmen hiçbir şey kaybetmezsin ikisi de digital ortam.

• Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, önemli olan hangi ekran kartını alacağınız.Öncelikle ona göre karar verin.İlk ve yeni kullanacaksanız kesinlikle 2k 144 hz monitör almalısınız.Alacağınız monitör va panel veya ıps panel olması tercihimdir.Sırf oyun içinse Tn panel de önerebilirim.
  • javacıı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, önerebileceğim monitörler

1.https://www.google.com/search?q=AOC+PDS241+PORSCHE+DESIGN+24%22+4ms+(HDMI)+Full+HD+IPS+Ultra+Slim+Monit%C3%B6r&rlz=1C1GIGM_enTR831TR831&oq=AOC+PDS241+PORSCHE+DESIGN+24%22+4ms+(HDMI)+Full+HD+IPS+Ultra+Slim+Monit%C3%B6r&aqs=chrome..69i57j0.487j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

2.https://www.google.com/search?q=Acer+B247Ybmiprx+23.8%22+75+Hz+4ms&rlz=1C1GIGM_enTR831TR831&oq=Acer+B247Ybmiprx+23.8%22+75+Hz+4ms&aqs=chrome..69i57j69i60.856j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8

3.https://www.google.com/search?q=AOC+24V2Q+23.8%22+75Hz+5ms+(HDMI%2BDisplay)+FreeSync+IPS+Monit%C3%B6r&rlz=1C1GIGM_enTR831TR831&oq=AOC+24V2Q+23.8%22+75Hz+5ms+(HDMI%2BDisplay)+FreeSync+IPS+Monit%C3%B6r&aqs=chrome..69i57j69i60j0.464j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

4.https://www.google.com/search?q=AOC+27V2Q+27%22+75Hz+5ms+(HDMI%2BDisplay)+FreeSync+IPS+Monit%C3%B6r&rlz=1C1GIGM_enTR831TR831&oq=AOC+27V2Q+27%22+75Hz+5ms+(HDMI%2BDisplay)+FreeSync+IPS+Monit%C3%B6r&aqs=chrome..69i57j0j69i60.470j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

5.https://www.google.com/search?q=Asus+VZ249HE+23.8%22+5ms+(D-SUB%2BHDMI)+IPS+Monit%C3%B6r&rlz=1C1GIGM_enTR831TR831&oq=Asus+VZ249HE+23.8%22+5ms+(D-SUB%2BHDMI)+IPS+Monit%C3%B6r&aqs=chrome..69i57j0j69i60.481j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 bu monitörler sizin ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacak ve kullanıp memnun kalacağınız monitörlerdir.Fiyat araştırması yaparak bütçenize göre istediğiniz monitörü alabilirsiniz.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    1050 ti ekran kartın varsa en iyi alacağın monitör 144 hz va panel veya ıps panel monitör düşünebilirsin.Gsync li monitör de alırsan senin için artı olur ama fiyatlar pahalı dostum.4k monitör alacaksan 4k 144 hz almalısın ki bir tek asusda o model var onun fiyatı da 18 25 bin tl arası 4k 60 hz de oyun keyif vermez verse bile 4k çözünürlükte 1080 ti, yeni çıkan rtx ekran kartı alman gerekir.
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Hocam ıps monitörlerde özellikle yeni çıkan monitörlerde ışık sızması blb sorunu çok fazla çıkıyor.En iyisi mağazadan test ederek almanız sizin yararınıza olur.Bütçenize göre de monitör önerebilirim.
  • Cosuonjx kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba piyasada birçok monitör var ps4 pro ya en uygun monitörü seçmemiz için öncelikle bütçenizi belirtin ki daha detaylı yardımcı olayım size
    Öncelikle ekran kartın nedir.Bu arada iki monitörü de bilen ve kullanan biri olarak isini de önermem vg278q güzel monitör ama o fiyata o monitör alınmaz hocam.
    Sisteminiz çok güzel alacağınız monitör kesinlikle 2k 144 hz va veya ıps panel olsun.Fiyat araştırması yapın önerdiğiniz şunu alayımı dediğiniz monitör olursa yardımcı olurum.Bütçenize göre yazdığım kriterlerde monitörlere bakın.
  • ghost911 G kullanıcısına yanıt
    Açık ve net söylüyorum çok oyun oynuyorsanız şu saatten sonra 60 hz monitör kullanılmaz özellikle rtx ekran kartına geçecekseniz monitörünüzü 144 hz full hd bir monitörle değiştirin derim kesinlikle şunu üstüne basa basa belirtiyorum Bilgisayarda ilk alınacak parça monitördür.Monitörünüzü çok uzun yıllar kullanacaksanız Bilgisayar sisteminizi ona göre kurun ekran kartı işlemci ram vs.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.