Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
16
Favori
33.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aOnn1453

Rx 580 8gb ekran kartım var. İşlemcim de Ryzen 5 2600. Sistemimi yeni aldım monitör alacağım. Bütçem 600 lira civarı. Neye dikkat etmem gerektiğini de hiç anlamadım. Bu fiyatlara güzel oyun oynatacak bir monitör önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemim
    Amd ryzen 5 1600x
    ram ddr4 8 gb 3000mhz
    saphire rx 570 4 gb oc+nitro

Bu sisteme uygun Monitör arıyorum bir kaç seçenek verecem Acil tavsiyeniz lazım Lütfen yardımcı olun
    Gelbura.com
    Viewsonic 21.5 VA2261H-8 5MS HDMI+VGA Full HD + Vesa Siyah Monitor Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/viewsonic-21-5-va2261h-8-5ms-hdmi-vga-full-hd-vesa-siyah-monitor

https://www.incehesap.com/lg-22mk400h-1ms-hdmi-ips-21-5-full-hd-monitor-fiyati-41431/

Acil yardım Lütfen Hangisi işe yarar

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    2k 144 Hz Monitör almayı düşünüyorum..Sistemim rtx 2060, işlemci 2700x ryzen olacak. pubg de rtx 2060 la 2 ayar ultrada gerisi low 110 120 fps alıyor 2k çözünürlüklü testlerde..
    Şimdi asıl sorum ben bu 2k 144 hz i tam anlamıyla kullanmak için 144 fps ve üstü şart mı?Eğer 144 fps ve üstü şartsa 1080p 144 hz alacağım monitör.. Oynadığım oyunlar pubg ve cs go özllikle pubg oynuyorum.
    Bütçe 4 bin e kadar çıkabilirim

Ayrıca fps oyunlarında curved kavisli ekran tavsiye mi edersiniz düz mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelanchoLy - Man -- 27 Ocak 2019; 5:48:20 >
  • viewsonic vx2457-mhd monitor kullanıyorum.

ekran kartım 1060 hdmi ile baglıyım.

ekranın butun ayarları parlaklık vs en dusuk seviyede olmasına ragmeni, özellikle beyaz renklerde çok aşırı rahatsızlık veriyor. gözlerde sulanma yapıyor.

kaçırdığım bir ayar vs var mıdır?

bu monitor kullanan var mı acaba ?
  • Ryzen 1500x işlemci 1050ti ekran kartım var.
    23.6 - 27 inç arası bir monitör arıyorum.
    Genelde CS-GO tarzı online oyunlarda kullanılacak.
    Bütçem max 1200Tl
    Ne önerirsiniz?
  • Ps4 Pro için bir monitör arıyorum. Normalde sony'nin 50hz lik 4k tvye bağlı 49inçte. Onun görüntüsüne alıştım ama 4k monitör fiyatları aşırı yüksek birde ekranı küçük tutacağımdan 4k anlamsız gibi kalacak sanki.

Şimdi online oynadığım arada bir fifa var geri kalan oyunlar rdr2 gibi falan sadece kendi başıma oynayacağım oyunlar.Öyle pro oyuncuda değilim. ekstradan macbooku da bağlar film izlerim.

Ama monitör konusunda zır cahilim diyebilirim neye dikkat etmek hangi modeller benim işimi görür?
    en önemli nokta benim için görüntü kalitesi. Tv alırken de çok araştırmıştım ama o dönem 100hz ısrarla alınmalı diyorlardı 50hz 4k tv ile de hiç bir sıkıntı yaşamadım o yüzden hala farkı o kadar anlamış değilim. 5ms 1ms farkı nerede bana yararlı olur?

Benim gibi bir kullanıcı için en uygun monitör hangisi olur ?
    Samsungun 24-27 inç arası monitörleri var gördüm 1700-2000 arası geziyor ama o kadar para vermekte istemiyorum açıkçası. max 1-1,2k civarına işimi çözebilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: selami023

Ps4 pro için 4k hdr destekli monitör önerebilirmisiniz?
    https://www.amazon.it/BenQ-EW3270U-Intrattenimento-Brightness-Intelligence/dp/B07BBRLTRH/
  • Merhaba, bende göz kuruluğu var. Göz sağlığı için gözleri daha az yoran bu iş için piyasada bulabileceğim monitörler hangileri yardımcı olursanız sevinirim.
  • NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
    i5 4460 cpu 3.20 ghz
    8 GB, 64 bit
    Thermaltake kasa. sanırım hdmi giriş yok.

sistem bilgilerim için şu an 18,5" AOC e970Sw monitörüm var. Biraz küçük kalıyor.

Sistem gerekleri ile uyumlu, 24" veya 27" için monitör önerisi verebilecek var mı? bütçe 1.000 TL civarı. Oyun olarak sadece world of tanks oynuyorum.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba
    21-26" arası monitör bakıyorum
    1 ms ve 144 hz olabilir
    Bütçe maks 750 tl
    Genel amaç android box takip film ,youtube vs
    Daha sonra sistem toplayınca oyunda oynayabilirim
    Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi forumlar
    Dell 7567 bilgisayarım var
    1050 ti ekran kartına sahibim
    700 800 tl bütcem var
    Yazılım geliştirme geliştirme ve site tasarımı yapıyorum genel olarak. Vakit olursa oyun da oynuyorum.
    Curved mönitör tavsiye eder misiniz?
    Yada başka bir öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE21A90E2 -- 2 Şubat 2019; 3:52:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mevcut ekranım biraz küçük, AOC 1970 E970Sw 18.5"

Sistemi 3 yıl kadar önce toplamıştım.

NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
    intel core i5-4460 cpu 3.20 ghz
    8 GB RAM
    64 bit
    Thermaltake kasa, 1 TB

Ekranı büyütmek istiyorum. 24 veya 27 inç. Arada world of Tanks oynuyorum. Bütçe 1000 TL civarı. Teknik bilgim yüksek değil. Bir hata yapmak istemiyorum. Yani uyumsuz veya sistem özelliklerinin hakkını vermeyecek kadar gereksiz pahalı bir ekran almak istemem.
    Bilgi sahibi olanların değerli önerilerini bekliyorum.
  • ASUS 23,8" VZ249HE almayı düşünüyorum nasıldır? Marka olarak ilk tercihim Asus ama LG de düşünüyorum o yüzden diğer önerilere açığım.
  • the-punisher kullanıcısına yanıt
    Merhaba,daha önce incelemiş olduğum monitör özelliklerine bakarak güzel monitör,Şunu belirteyim öncelikle monitör seçiminizde amaç nedir ? Oyun oynamak genellikle veya film izlemek,tasarım grafik vs uğraşmak mı ? Bu soeunun cevabını vermek Özellikle Bilgisayarınızın özellikleri nedir ?
  • AA3437 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,uzun süre sisteminizi değiştirseniz dahi fiyatına göre iki monitör önereceğim.Bu fiyata alabileceğiniz özellikleri güzel olan sizi pişman etmeyecek monitörler.Bütçenizi aşıyor en mantıklı çözümü öneriyorum.1000 tl 60 hz almak sizin için mantıksız olurÖnerilerim.
    Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    En Ucuz Viewsonic VX2758-C-MH 144Hz 5ms 27 inç Full HD Curved IPS Monitör Fiyatları
    https://www.cimri.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2758-c-mh-144hz-5ms-27-inc-full-hd-curved-ips-monitor-fiyatlari,123356238

Fiyat araştırması yaparak bu monitörlerden birini seçebilirsin.İyi günler dilerim.

• Hocam bana 2000- 2500 Tl 'ye kadar 1080p 24 inç IPS sorunsuz monitör önerir misin?
    1080p istememin nedeni; 1080p videoları izlerken netlik kaybolmaması için.
    IPS glow gibi sorunları olmayan yada minimum olan monitör varsa söylerseniz sevinirim.

Aklımda DELL S2419HM var fakat satıcı hepsiburada değil o yüzden bekliyorum hala, satıcı hepsiburada olunca alacağım ki iade konusunda sorun çıkmasın.
  • Bu linkteki monitörleri tavsiye ederim.Fİyatına göre işinizi fazlasıyla görecektir.Fiyat araştırması yaparak istediğiniz yerden alabilirsiniz firmaya ve garanti durumuna dikkat ederek alın.

• zikaçu Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu konuda arkadaşlara birçok monitör önerdim sayfaları kontrol ederek önerdiğim monitörleri bulabilirsiniz,eye care,flicker-free,blue light filter gibi özellikleri olan monitörlere bakmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan_06

Merhaba,daha önce incelemiş olduğum monitör özelliklerine bakarak güzel monitör,Şunu belirteyim öncelikle monitör seçiminizde amaç nedir ? Oyun oynamak genellikle veya film izlemek,tasarım grafik vs uğraşmak mı ? Bu soeunun cevabını vermek Özellikle Bilgisayarınızın özellikleri nedir ?
    Büyük çoğunlukla film izlemek için ve sonra da oyun oynamak için monitör alacağım. Grafik, tasarımla falan hiç işim olmaz. Bilgisayar özelliklerim de iyi.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.