Şimdi Ara

Monitörü Acıyorum Ve Görüntü Gelip Hemen Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada Yazdıgım Gibi Mönitörü Acıyorum Görüntü Neredeyse 1 sn den bile az sürede gidiyor ve power tuşundan monütörü kapatıp tekrar acıyorum ve aynı şekilde tekrar görüntü gelip hemen kayboluyor çeşitli denemeler yaptım kasadamı sorun var gibilerinden başka monitörler bağladım olması gerektiği gibi çalışıyor fakat LCD monitörde sıkıntı var merak edip içini açtım ve devrelerden birinin üzerinde entegrenin yandığını gördüm bu parçayı nereden bulabilirim yada bu devreyi komple degiştirmemmi gerek yada tamirini nerede yaptıra bilirim ve fiyatları ne tutar yardımcı olursanız sevinirim !!!

Resimler burada yardımcı olursanız sevinirim !!!

• Dostum sorunun çözümünü bilmiyorum ama keşke sen açmasaydın monitörü. Bu tür cihazlar fişe takılı olmasa bile içerisinde elektrik gerilimine sahip. Dikkatli olmanı, fazla bir parçaya dokunmamanı tavsiye ederim. Hatta kapatıp tamirciye götürsen daha iyi olur gibime geliyor. Bir incelesin. Başka arızası da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok cihazın içindeki kondansatörleri filan deşarj ettim zaten o konuda problem yok
  • Monitore aciyorum diye okudum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acıma zaten olmazsa çöpe gidicek :D 100 tl ye asus led monitör aldım tabi diğer monitörüde kaybetmek istemem yardımlırınızı hala bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.