Şimdi Ara

monitoru tv olarak kullanmak yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oncelikle forumu pek arastiramadim tel den girdigim icin HP 23" 2311gt monitorum var hdmi cikisi mevcut . Ben bu monitore hd uydu alicisi baglasam ve uydu alicisinin stero cikislarina da hoparlor baglasam bu monitoru tv olarak kullanabilir miyim . Monitor hediye geldi ve masaustu pc kullanmiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: snpshadow

Merhaba arkadaslar oncelikle forumu pek arastiramadim tel den girdigim icin HP 23" 2311gt monitorum var hdmi cikisi mevcut . Ben bu monitore hd uydu alicisi baglasam ve uydu alicisinin stero cikislarina da hoparlor baglasam bu monitoru tv olarak kullanabilir miyim . Monitor hediye geldi ve masaustu pc kullanmiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden .

Tabi kullanabilirsin..
    bu boyut monitör sahibi olupta tv olarak kullanmak isteyenler bu şekilde değerlendiriyorlardır..
    HDMI çıkışlı uydu alıcısı ile monitörüne görüntü aktarabilirsin. 3 tür uydu alıcısı bulunmakta;
    1. HDMI çıkışlı; çözünürlük 640x480i/p (ucuz ve basit hd sağdece çııkış amaçlı).
    2. HDMI çıkışlı; çözünürlük 1024x720i/p (HD ready tv lerde ve standart SDHD kullanımda çok yaygındır, orta derece).
    3. HDMI çıkışlı; çözünürlük 1920x1080i/p (Full HD tv ler için iyidir, en iyi çözünürlüktür. bu cihazın çözünürlüğü düşürülebilir, 1080-720-640-480 gibi.

Şimdi siz fiyatı uygun 3. 1920x1080 çözünürlükte cihaz alıcaksınız ve hdmı çıkışlı.
    Normal audıo out çıkışındanda ses alıcaksınız..
    Bence alırken bir bağlattır dene öyle görüntüyü gör bayyii de..

• teşekkürler usta ya kimisi hdmi dijital bi goruntu sinyalı iletiyor illaki alırsın diyorlar kimisi monitorde tv ozelliği yoksa alamazsın diyorlar ben gerçekten en iyisi bi denettireyim bir ara monitoru goturup zaten digiturt ten alacagım . kalite seçebilme şaansım pek yok anlayacağın. benim de mantığıma yatan goruntu alabilecek olmam ama tv olarak kullanamazsam da galiba bir desktop farz oluyor bu monitore :D bu durumu kendisi deneyen hiç kimse yok mu yahu daha bir kişide demedi ki ben denedim oldu veya olmadı ...
  • Digiturk ten bugun aldim kurdum kutuyu hersey tikirinda :)

• Hayırlı olsun, sesi nasıl çözdünüz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Hayırlı olsun, sesi nasıl çözdünüz acaba

Kutunun arkasinda Stero right-left cikisi var kirmizi ve beyaz tosjack diyolar galiba oradan hoparlor baglaniyo iyi bi ses sistemim varsa kutuda optik ses girisi de mevcut . Yada benim hoparlorlerim gibi normal kulaklik girisi seklindeyse de (3.5 mm) o girisi tosjack e ceviren bir ara kablo var onlada halledebilirsin. kablo yu metresi 2.5 tl den satiyorlar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.